Np. człowiekiem, elfem itp.
Aby od 1 lvl robić razem misje.
Podlevelujcie osobno do 7-8 poziomu (zajmie góra 2 godziny) a później spotkajcie się w jakimś wspólnym obszarze do questowania, np. Westfall (można wziąć "taxi" gryfem z Ironforge).
O ile gryf w ogóle działa na prywatnych serwerach.
UP
Dzięki, spróbuje.
Ps: gram na Pandashan, może i zbugowany, ale gra tam najwięcej osób no i jest MOP ^^
A i ostatnie pytanie, czy dwarf łucznik to dobre połączenie?
Na tę chwilę wybór rasy to kwestia ABSOLUTNIE estetyczna - jedyny wyjątek to trolle i orkowie którzy mają wyraźnie lepsze raciale, ale to rasy hordy.
Jaką rasą gra kolega?
Jeszcze nie wybrał, jutro gramy pierwszy raz ;)
A jaka jest dobra na towarzyszenie mojemu?
Już masz założony temat i Child of Pain ci odpowiedział na pytanie:
https://www.gry-online.pl/forum/poczatki-w-world-of-warcraft-ze-znajomym/zec7fe72
Jakbym siekał areny na wysokim poziomie to pewnie że wbudowany trinket to super sprawa, zawsze lubiłem grać dwoma ofensywnymi trinketami (sam jestem człowiekiem).
Ale gram głównie PVE, i gdybym mógł wybrać dowolną rasę to bez chwili namysłu dobrałbym trolla - 20% haste na openerze to po prostu szaleństwo, szczególnie dla klas które mogą snapshotować DOTy.
Cieszę się że raciale w WOD zostaną zbalansowane, może przestanę czuć się nieoptymalny :D
[10] Ludzie z którymi gram od WOTLK siedzą na stronie ally także nigdzie się nie wybieram. A ranki na WorldOfLogs i tak wpadają bez przegiętego Berserkingu także nie ma źle :]
"Ps: gram na Pandashan, może i zbugowany, ale gra tam najwięcej osób no i jest MOP ^^"
Nie pomagajcie piratowi!
A ja nigdy nie byłem w stanie grać dla raciali. Jak się miałem na tę postać gapić i jej słuchać, to chciałem mieć taką, którą sam polubię. Nie trzeba być "prouber", to rozrywka w końcu.