Czy da się tak? by jednocześnie mógłbym grać ja i brat na 1 koncie tylko ja swoją postacią brat swoją
Powinno dać rade jeśli dodacie dwa klucze pełnej wersji gry i dwa abonamenty. Na jednym abonamencie możecie grac na róznych postaciach ale nie jednoczesnie, moze byc problem z logowaniem z innych komputerow co chwila jesli nie mieszkacie razem. Ewentualnie jeden z was moze grac na trialu jednak to przeciez rozwiazanie tymczasowe do 20 lvlva.
No właśnie gdybym chciał bym być taki uczciwy to bym się nie pytał
ale czy można dostać za to bana albo coś -czy jest gdzieś zapisane w regulaminie blizzarda albo coś że nie mogą grać 2 osoby na 1 koncie?
Pewnie jest ale w praktyce jeśli nie będziesz się tym chwalił to raczej nic nie zrobią.
Mozna grac spokojnie, ale oczywiscie nie rownoczesnie.
U nas polowa gildi miala hasla do drugiej polowy i jak ktos cos potrzebowal to wchodzil, nigdy nic nikomu za to nie zrobili. Sam gralem u kilku kumpli, na moim koncie gral brat i dziewczyna i tez nic zlego nigdy sie nie dzialo.
acha dzięki za odp czyli nie będę pisał blizzardowi o moim pytaniu
a może ktoś mi odp na 2 pytanie -żeby nie zakładać kolejnego tematu
Da się wejść jakoś do raidu solo -chciałbym zobaczyć tego bosa z BG (zielone miecze zdobyć)
albo linch kinga )
Musisz poprosić kogoś o dołączenie do twojego party i następnie przerobienie party na raid. Wtedy druga osoba może sobie robić co chce (ale questów jej nie zaliczy!), a ty możesz wchodzić do instancji raidowej.
Tak, do wszystkich rajdow sprzed Pandarii mozesz wchodzic solo i nie potrzebujesz zadnego party. Sporo z nich zrobisz sam postacia na 90 poziomie, ale nie wszystkie (DK robilem np. caly 10-osobowy Naxxramas).