Witam. W WoW'ie już dość czasu jestem na azuremyst isle i chciałbym z tamtąd wypłynąć. Lecz nie ma jak,idę nad morze,jest taki jakby pomost i tam podobno przypływają statki,stałem tam z 10 minut i żadnego statku nie spotkałem.Proszę o pomoc,bo już mnie krew zalewa siedząc ciągle na tej wyspie gdzie prawie nikogo nigdy nie ma ;/
Nie ma stamtąd powrotu.
Plyn w plaw !
Możesz być przy niewłaściwym pomoście. Zawsze też możesz wejść do Exodar i polecieć na główny kontynent gryfonem. Chociaż może być to niemożliwe, jeżeli nie miałeś odkrytego punktu w stolicy elfów.
Dobra problem ze statkiem rozwiązany.Ale teraz gorzej - co zrobić z duszą ? Bo na plaży jakieś potwory mnie zabiły i teraz nie wiem co robić.
Masz cztery możliwości:
1. Założyć nową postać ponieważ ta najwyraźniej już nie żyje.
2. Spróbować duszą przefrunąć w miejsce śmierci, może jednak tylko wydaje ci się że zginęłeś.
3. Poczekać kilka godzin na kogoś kto będzie przechodził w pobliżu i po obrabowaniu Twojej postaci postanowi cię wskrzesić.
4. Dusza może spróbować "porozmawiać" z duchem na cmentarzu i poprosić o wskrzeszenie.
Ja zawsze wybieram wersję 1, pozostałe wymagają zbyt wiele zachodu i są zbyt trudne, jak zresztą zauważyłeś cała ta gra jest tak trudna, że chyba lepiej jak sobie ją odpuścisz bo później jest jeszcze gorzej.
Pozdrawiam.
1. Założyć nową postać ponieważ ta najwyraźniej już nie żyje.