Witam wszystkch mam problem z grą Wolfenstein Youngblood, klikajac dwa razy w ikone przez pare sekund pokazuje gre w zadaniach i pożniej znika i gra nie odpala. Dodam ze mam oryginalna płyte z Empiku, wszystkie aktualizacje zrobione wszystkie sterowniki w najnowszej wersji, i problem nie znika, miał ktos z was taki problem ?
Specyfikacja Komputera
Asus TUF Gaming A17
AMD RYZEN 74000H
Nvidia 1660ti 6 gb
Ram 16 gb
Fakt że lapek super. Inne gry w porządku?
Odpalasz ze steam? Launcher Bethesdy jest martwy. Wymagana migracja na steam
inne gry działaja normalnie, tylko z tą jest lipa odpalam z Steam z ikony tez i jest to samo. Ale mam to zrobione jak wspomniałes wyżej i tez nie odpala brakuje mi juz pomysłlow
hehe wiem, ale mimo wszystko grałem w wszystkie czesci i została mi tylko ta jedna część i dlatego mi tak zalezy
Szkoda ze mapy sie powtarzają ale ogólna mechanika jest kapitalna. Zajebista we dwóch na 20+ h
12gen Inteli miała problem m.in. z tą grą. Chodziło o DRM. Może Ryzena też to dotknęło. Może lapek da się uaktualnić?
mikro własnie chodzi o to ze nie chce windowsa 11 a wszystkie aktualizacje po za tym sa zrobione juz nawet pirata pobrałem dla sprawdzenia i sytuacja ta sama
System 11 nie ma sensu wrzucać.
Dobrze że sprawdziłes "wolną" wersje. Czyli nie o zabezpieczenia tu chodzi. Chyba najlepiej na steam w karcie gry założyć temat w dyskusjach i podać typ lapka.
Przejrzyj je także.
Rozumiem że masz konto na Bethesda?
W trakcie startu jesteś tam zalogowany?
Miej apke zainstalowaną bethesda
tak wszystko jest, zrobie jeszcze tak jak radzisz moze sie uda dam znac za pare h
Mikro dzięki za pomoc, okazało się że pojawił się problem z kontem bethesd ale ogarnąłem i gra zaczęła działać prawidłowo, dziękuję za pomoc temat do zamknięcia