To sobie tutaj popisze.
Siema gruby.
sipa
Witam.
Siemanko ; )
Do widzenia ?
spoiler start
eeeeeeeee.... Jajko
spoiler stop
omnomnomnom troll
Dięki za miłe słowa. Mało pakuje ale jakoś tak mnie nazwali. Biegam ostatnio.
PIONA KURWAAHHAHAHAHAHAHAHHH
Witaj Kafarze zapraszamy na pokład :)
witam
Ricopl18, "statek" w Google wpisałeś cwaniaku... :P
Dla mnie kafar to zadania fizyczne z gimnazjum, te o pracy i sile. :D
Nie nic mi o tym nie wiadomo nie zmyślaj.
Głównym elementem kafaru jest baba – masywny ciężar służący do pobijania wbijanego pala
Cześć, Baba.
Omnomnom, kolejny nowy.
Widze że się przynajmniej ktoś cieszy że jest nowy
Cześć gruby
You Can have my Sword
And my Axe
Co to znaczy babo? co to jest jakieś powiedzenie nowe?
Wtedy byliście mili.
a zastanowiles sie dlaczego? ;)
[43] --> Ale powiedz szczerze jak mamy być mili dla gościa, który spamuje nas słabymi filmikami i zaśmieca tym samym forum ? Jakby te ''recenzje'' jak to lubisz nazwać były coś warte na pewno pojawiły by się przychylne opinie. Nie wiem czy jesteś trollem i próbujesz naśladować z marnym skutkiem klocucha czy po prostu zwykłym dzieciakiem, który bierze się za coś do czego nie ma talentu ale mówię ci już nikt nie chcę oglądać tych twoich filmików na tym forum więc przestań je tutaj dawać a najlepiej przestań je robić !
...Wtedy nie robiłeś z siebie idioty nagrywając filmiki o najmarniejszej jakości jaką kiedykolwiek dane mi(i pewnie nie tylko mnie) było oglądać.
No ale żeby moja wypowiedź nie była taka jak te z innych wątków to coś Ci doradzę - Jak już nagrywasz te wszystkie gameplaye, to zanim wrzucisz je do internetu obejrzyj i posłuchaj co i jak zrobiłeś, następnie zapisz sobie w których momentach popełniłeś błędy, zaciąłeś się, zacząłeś odbiegać od tematu i nagraj filmik jeszcze raz, po czym procedurę powtórz kolejny raz i jak już stwierdzisz, że jest ok to dopiero wtedy wrzuć do internetu.
Poziom Twoich wypowiedzi na każdym filmiku jest po prostu żenujący i nie da się tego słuchać a nieliczne pochlebne opinie to zapewne tylko zwykły trolling co by jeden z drugim miał się z czego pośmiać w nudny dzień.
Jednym słowem jeśli coś robisz, i nie jest to robione do szuflady(dla własnej satysfakcji jakbyś nie rozumiał) to po prostu musi trzymać jakikolwiek poziom. Niestety, upubliczniając swoje "dzieło" musisz się liczyć z falą krytyki jeśli to co robisz jest po prostu słabe( a jest do czego porównywać bo tego typu filmików jest teraz w sieci całe mnóstwo)
Jeśli nie potrafisz poprawić swojej pracy, to po prostu jej zaniechaj i nie narażaj się na ataki obcych, anonimowych ludzi które nie są Ci przecież do szczęścia potrzebne prawda?
Jak spamuje? Spamuje się reklamami. Ja protestuje swoją prace, gdzie mam dawać recenzje o grach jak nie na forum o grach?
A myślałem, że takich TROLLI jak kiedyś to już nie będzie a tu niespodzianka!!!
Waracha dlaczego dlaczego tak piszesz?
Obrażasz nas
Jak cie obraża? Ciebie też? Czy że niby ja obrażam? Kiedy? Jak? Za wiele osób tu pisze nie moge się połapać co chcecie.