http://www.zus.pl/ - na tej stronce za 18 milionów, po prawej na górze można pogadać z 35-letnią Moniką :) Chyba wymaga jeszcze dopracowania.
- Jaki rozmiar stanika nosisz?
- Nie noszę, nie jest mi to do niczego potrzebne.
Dobre dobre :D
Chyba przeciążenie, bo mi zamuliła teraz ostro.
Ja: Czy Smoleńsk to był zamach?
ZUS: Niestety nie wiem.
Ja: To skąd trotyl na Tupolewie?
ZUS: Nie wiem skąd.
Nie zaprzeczyła!
Tutaj tak naprawdę możesz popisać. Pogadać będziesz mógł z tym wirtualnym doradcą -> http://unicosoftware.com/ - wtedy dopiero będzie się działo.
Cześć
WIRTUALNY DORADCA:
Cześć!
UŻYTKOWNIK:
jak masz na imię?
WIRTUALNY DORADCA:
Mam na imię Monika. A Ty jak masz na imię?
UŻYTKOWNIK:
Marcin
WIRTUALNY DORADCA:
Ładne imię! Marcinie, o czym chciałbyś porozmawiać?:
- świadczeniach,
- ubezpieczeniach,
- dodatkach,
- kapitale początkowym,
- prewencji ZUS,
- koordynacji,
- zaświadczeniu lekarskim,
- obowiązkach płatnika składek,
- e-Inspektoracie.
MARCIN:
ile masz lat?
WIRTUALNY DORADCA:
Od 1 marca 2011 r. kwota zasiłku pogrzebowego wynosi 4 tys. zł. W celu zapoznania się z dalszymi szczegółami, kliknij tutaj.
W razie pokrycia kosztów pogrzebu przez pracodawcę, dom pomocy społecznej, gminę, instytucję zakonną lub diecezjalną, lub osobę nie będącą członkiem rodziny, zasiłek przysługuje tym podmiotom w wysokości udokumentowanych kosztów pogrzebu, nie wyższej jednak niż 4.000 zł. W razie poniesienia kosztów pogrzebu przez więcej niż jedną osobę lub podmiot, zasiłek pogrzebowy ulega podziałowi między te osoby lub podmioty - proporcjonalnie do poniesionych kosztów pogrzebu. Jeśli członek rodziny poniósł również część jego kosztów, zasiłek pogrzebowy przysługuje temu członkowi rodziny w kwocie 4.000 zł. Zasiłki pogrzebowe wypłacają oddziały ZUS. Szczegółowe informacje znajdziesz tutaj.
MARCIN:
pytam ile masz lat
WIRTUALNY DORADCA:
Od 1 marca 2011 r. kwota zasiłku pogrzebowego wynosi 4 tys. zł. W celu zapoznania się z dalszymi szczegółami, kliknij tutaj.
W razie pokrycia kosztów pogrzebu przez pracodawcę, dom pomocy społecznej, gminę, instytucję zakonną lub diecezjalną, lub osobę nie będącą członkiem rodziny, zasiłek przysługuje tym podmiotom w wysokości udokumentowanych kosztów pogrzebu, nie wyższej jednak niż 4.000 zł. W razie poniesienia kosztów pogrzebu przez więcej niż jedną osobę lub podmiot, zasiłek pogrzebowy ulega podziałowi między te osoby lub podmioty - proporcjonalnie do poniesionych kosztów pogrzebu. Jeśli członek rodziny poniósł również część jego kosztów, zasiłek pogrzebowy przysługuje temu członkowi rodziny w kwocie 4.000 zł. Zasiłki pogrzebowe wypłacają oddziały ZUS. Szczegółowe informacje znajdziesz tutaj.
MARCIN:
kurde. ile masz lat!
WIRTUALNY DORADCA:
MARCIN:
kurwa!
WIRTUALNY DORADCA:
Takie słowa kierować do kobiety?! Prędzej bym się kwiatów spodziewała!
przeproś za katyń!
WIRTUALNY DORADCA:
Nie wydaje mi się, abym Cię czymś uraziła, lecz jeśli tak uważasz, to przepraszam.
chodzi mi o pytanie, a nie odpowiedz. nie bardzo wiem jak to zrobic?
ŻYTKOWNIK:
ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić?
WIRTUALNY DORADCA:
No i co można odpowiedzieć na takie słowa? Mnie zamurowało.
UŻYTKOWNIK:
znasz Putina
WIRTUALNY DORADCA:
Nie przypominam sobie, abym znała.
UŻYTKOWNIK:
co myślisz o sytuacji na Krymie?
WIRTUALNY DORADCA:
Nie wiem co o tym myśleć, nie mam jeszcze informacji na ten temat.
:D
malo uzyteczna
UŻYTKOWNIK:
zrob mi loda
WIRTUALNY DORADCA:
Takie słowa kierować do kobiety?! Prędzej bym się kwiatów spodziewała!