zainstalowalem ostatnio win 8.1 na kompie, po tym zainstalowalem sterowniki od plyty glownej i karty graficznej gtx 660 (zainstalowane z płyty), a jak sciagam jakiekolwiek nowsze stery do karty graficznej, to wyswietla mi sie "PROGRAM INSTALACYJNY NVIDIA NIE MOZE KONTYNUOWAC PRACY, WYMAGANE JEST PONOWNE URUCHOMIENIE SYSTEMU" oczywiscie po ponownym uruchomieniu to samo, ktos wie jak to naprawic?
Próbowałeś oczywiście wyczyścić system ze sterowników i zainstalować inne? Starsze/nowsze.
Ostatnio w laptopie formatowałem i Windows 8.1 automatycznie pobrał wszystko. Łącznie z nVidia Experience. Jedyne co musiałem po formacie zainstalować to sterowniki od czytnika kart, cała reszta już siedziała w systemie bez mojej ingerencji. Może coś zainstalował automatycznie i teraz gryzie się z tymi co ściągnąłeś.
Podczas instalacji sterowników jest opcja do wyboru "wykonaj czystą instalację" Zrób tak, to usunie wszystkie starsze
aha fajnie, nie da się nawet odinstalować sterownikow bo wyskakuje to samo co przy instalacji
Zrób odświeżanie systemu, bo może gdzieś ci pliki zginęły. Prawy dolny róg - ustawienia - zmień ustawienia komputera - aktualizuj i odśwież i wybierasz czy z zachowaniem plików czy czysta.