Cześć !
Mam problem w Wiedźminie. W V akcie, gdy jestem w katakumbach pod Starym Dworzyszczem jedne drzwi się nie otwierają. Jest to w pomieszczeniu następnym po pokonaniu Kościeja, tam gdzie jest Mauzoleum i wyjście na powierzchnię. Powie mi ktoś jak otworzyć te drzwi i przejść dalej ? Z góry thx.
Po zabiciu koscieja nie wychodzisz na powierzchnie, tylko kontynuujesz poszukiwania Javeda.
@down
Sprobuj wczytac poprzedni save. Wiedzmina przeszedlem jakies 2 miesiace temu, wiec ledwo kojarze ta scene.
Boifan - Czytanie ze zrozumieniem. Wiem, że dalej szukam Javeda, ale drzwi nie otwierają mi się w następnym pomieszczeniu, w którym znajduje się - Mauzoleum, wyjście na powierzchnię.
czas wyszukania tej strony w google - okolo 3-6 sekund. Mam nadzieje ze bedziesz w stanie znalezc to czego szukasz.
http://crpg.enklawanetwork.pl/wiedzmin/solucja/
Użyj mapy i sprawdzaj wszystkie ścieżki prowadzące do ciemnych (nieodwiedzonych jeszcze) obszarów. To takie trudne?
satiini - Znalazłem tę stronę w 2 sekundy. Odpowiedzi nie znalazłem. Wyobraź sobie, że już próbowałem wpisywać w google "solucja wiedźmin".
Rod - Nie ma żadnych nieodwiedzonych ścieżek, do Javeda prowadzi tylko ta droga.Nie, to nei jest takie trudne.
Wczytaj wczesniejszy save. Np z przed 1h.