Witam jestem tu nowy,ale mam pewien problem z Wiedźminem 3.2 dni temu w dniu premiery kupiłem sobie nowego Wiedźmina na którego czekałem już od pierwszych zapowiedzi,jestem fanem gry,książek,jak i samego uniwersum więc jest to gra dla mnie bardzo ważna.Niedawno sprawiłem sobie nowy komputer i nie mogłem sie doczekać aż w końcu w niego zagram.Mój model karty graficznej to Radeon R9 285 więc spełnia wysokie wymagania Wiedźmina.Gra na wysokich chodziła mi płynnie ale po 2 godzinach gry,gra mi wyskoczyła do pulpitu z Brakiem odpowiedzi i z komunikatem,że Sterownik AMD przestał działac,ale odzyskał sprawność.Przeinstalowałem sterowniki graficzne,przeinstalowałem Wiedźmina,poprawiłem chłodzenie karty,zmniejszyłem taktowanie rdzenia,ale to nic mi nie pomogło.Nie wiem co mam z tym zrobić bo taka sytuacja zdarzyła mi się po raz pierwszy,ale nie dam rady grać w Wiedźmina bo dosłownie co 10 minut gra się wyłącza i wyskakuje mi ten komunikat.Bardzo mi na tym zależy i byłbym bardzo wdzięczny za udzielone wskazówki :)