Witam mam problem odnośnie gry Wiedźmin 3. Po uruchomieniu platformy GOG i kliknięciu przycisku ''PLAY''
gra się włącza i po chwili wyłącza. Posiadam oryginalną wersje gry. Prawdopodobnie chodzi o to że mój komputer nie spełnia
wymagań gry np: karta graficzna GT 220
Czy wiedźmin nie uruchamia się dlatego że mój komputer jest za słaby ?
Wyłącz antywirusa.
Czy ty naprawdę chcesz odpalić wieśka na tej karcie? Nie ma cienia szansy że ci pójdzie, a nawet jeżeli ci się uda jakoś go uruchomić to gra będzie niegrywalna i będziesz mógł sobie co najwyżej pokazy sjadów pooglądać. A tak wogule to po co go kupywałeś skoro wiedziałeś źe ci nie pójdzie?
Chłopie, na tej karcie to Ty nie masz co marzyć o grze w W3 nawet na low detalach w rozdzialce 800x600 w więcej niż 10 klatkach.
Jak masz troche kaski odłożone to możesz kupić nową grafike. Napisz czy chcesz i podaj reszte specyfikacji komputera a my ci doradzimy.
PROCESOR: AMD ATHLON II X3 440 BOX
PŁYTA GŁÓWNA: ASROCK N68C-S
PAMIĘĆ: DDR3 4GB PC1333 CL9
KARTA GARFICZNA: GEFORCE GT220 1024MB DDR3 128BIT
Akurat w tym złomie to jest wszystko do wymiany w zasadzie żeby myśleć o graniu w nowe gry.
Spokojnie Aixmen, kiedyś złożysz sobie sprzęt odpowiedni pod W3, gra nie ucieknie. A proponowałbym zagrać kiedy będziesz mógł sobie pozwolić na ultra, albo nawet wyższe ustawienia w dużej rozdzielczości i płynnej rozgrywce, i to pierwsze wrażenie będzie niesamowite wtedy. Póki co polecam ograć Wiedźmina 1 Edycję Rozszerzoną, Bo z tych 3 części to akurat postawiłbym ją na równi z trójką...