Wiedźmin 3 , krew i wino - wszystko bez problemu na gog.com
w sobotę dokupiłem serce i .. d..a - wcięło dabing nawet we wcześniejszych zapisach.
W bibliotece gog.com pojawił się dodatkowo wiedżmin 3 GOTYE .
Zmiana opcji , reinstalacja nic nie dały - wszystkie pozostałe głosy ok - brak tylko dabingu dialogów .
Miał to ktoś i co z tym zrobić ?
Spróbuj opcji: "Sprawdź/Napraw" no GOGu.
Dzięki
niestety to jako jedno z pierwszych czynności zrobiłem - nadal nic :(
Dzięki
W opcjach GOG wybrany Polski jak wół.
Niestety - jest to trochę dziwne bo tylko dźwięki dabbingu wycina - reszta jest
A postacie w ogóle ruszają ustami?
Znalazłem taki oto filmik na YT jak naprawić taki problem. Możesz spróbować: https://www.youtube.com/watch?v=shlrZ7Vckvw .
Ustami ruszają :)
Plik z polskimi dialogami plpc.w3speech jest pobrany ( szymon.. z adresu który podałeś ściągnięty plik nic nie zmienia )
Żebym tak się znał jak nie znam :
- zainstalowałem angielską wersję gry - brag dabbingu ( podmiana pliku na polski też nic nie dała )
- zainstalowałem polską - d..a ( chociaż jest sporo w internecie na temat braku dabbingu - w szczególności o pliku plpc.w3speech ) to nie udaje mi się zmusić gry aby zechciała z tego pliku korzystać :(
No nie wiem . Znalazłem czas ,żeby po dawno dawno temu ukończonym wiedźminie 3 pobawić sioę w DLC a tu taki klops :>
A może zaznaczenie opcji na uruchomienie programu z uprawnieniami administratora (dla wszystkich użytkowników!) pomoże? U mnie jeśli coś nie bardzo chce działać o dziwo opcja ta pomaga. :-)
Dzieki
Nowy dzień - nowe próby
Uruchomienie w trybie zgodności z win 8, 7 ani jako administrator nic nie dały :) -
Bawiłeś się ustawieniami głośności w grze? Może się zafiksowały, zmniejsz ustawienia głosów w dół, bardzo nisko, zrestartuj grę i pogłośnij. Inna sprawa, ustawienia dźwięku przestrzennego, może odpaliło ci się za dużo kanałów? Sprawdź czy niechcący wiedźmin nie chodzi czy w ustawieniach innych niż stereo. Czy w innych grach tez zauważyłeś jakiekolwiek anomalie z dźwiękiem? Jak tak może winne są ustawienia globalne.
Dzięki wszystkim za pomoc
Samo przyszło - samo odeszło :) - po dzisiejsze reinstalacji wszystko chodzi jak gdyby nic się nie stało
Myślę ,że to GOG coś namieszał instalując dodatek serce z kamienia który nabyłem oraz sam z siebie Wieśka GOTY
mam pytanko - można Wieśka przenieść z GOG do Steama ?