Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Wiedźmin 2 - niedokończone zadania poboczne [SPOILERY!!!]

13.04.2012 11:32
Irek22
1
Irek22
164
Legend

Wiedźmin 2 - niedokończone zadania poboczne [SPOILERY!!!]

Większość z grających na pewno natknęła się na dwa zadania poboczne we Flotsam, które zaczynamy, ale... ich nie kończymy. A przynajmniej ja - mimo że grę przechodziłem dwa razy (pierwszy raz ścieżką Roche'a, a drugi raz ścieżką Iorwetha) - nie spotkałem sytuacji, w której mógłbym je dokończyć.

Chodzi mi o zadania:
- z naukowcami, którzy proponują Geraltowi poddanie się badaniom (gdy się na to zgodzimy)
- z handlarzami fistechu, którzy proponują Geraltowi umowę na handel tym narkotykiem (gdy się na to zgodzimy)

Wydaje mi się, a raczej jestem pewien, że wykonałem w Wiedźminie (bez ostatniej 10 GB aktualizacji) wszystkie zadania w Wiedźminie 2, więc szczerze wątpię, żebym przeoczył dalszy ciąg tych dwóch zadań pobocznych w późniejszych Aktach. Myślałem, że dalsze ciągi tych zadań pojawią się w którymś DLC, ale dotychczas (nie grałem jeszcze z tą 10 GB aktualizacją) się nie pojawiły. Zresztą z tego, co pamiętam, to w przypadku zadania z naukowcami oni chyba mówią, że odezwą się do Geralta, gdy zawita on do... Wyzimy - czyżbyśmy dalszy ciąg tego zadania pobocznego mieli poznać dopiero w Wiedźminie 3?

A może się mylę? Może ktoś gdzieś trafił na ich dalszy ciąg już w Wiedźminie 2?
A może ich dalsze ciągi są w najnowszej 10 GB aktualizacji? Grał już ktoś?

Może ktoś trafił też na inne zadanie poboczne, którego nie można dokończyć na tej samej zasadzie, co przytoczonych przeze mnie?

Forum: Wiedźmin 2 - niedokończone zadania poboczne [SPOILERY!!!]