siemano
jak myślicie czy jest już jakiś mini image do wieśka 2 ? NIE DO CHOLERY NIE MAM PIRATA, ale chodzenie ciągle po płytę jest wkurzające, no i już mam na nim maleńkie ryski
zrob foto płyty na ktorej bedzie karteczka z Twoim nickiem PIRACIE !
screenornoballz
Jakie chodzenie po płytę? Co dzień na innym kompie instalujesz? Po instalacji płyta nie jest wymagana w napędzie.
Ee to jakim cudem mój oryginalny wiedźmin 2, wersja pudełkowa, nie żaden gog.com, działa bez konieczności wkładania płyty do napędu ?
FAIL PIRACIE!!
Poproszę zdjęcie z nickiem i grą, wtedy pomogę.
spoiler start
Ludzie przecież nawet pirat mini image nie bęzie potrzebował, koledze coś się popierd..
spoiler stop
Taka prawda. Pirat pewnie, który albo się nie zna na piraceniu, albo jest na tyle niedoinformowanym piratem, że nawet nie jest świadom niewymagania płyty przez Wieśka 2.
Nie teoretyzuj przed poznaniem faktów bo wtedy naginasz fakty do teori a nie teorie do faktów
nie jestem piratem, tu macie moją ORYGINALNĄ kopie gry, czarne miejsce to rachunek, (usunąłem go bo jakiś cwania mógłby sobie wrzucić na cenege)
http://img827.imageshack.us/g/95331174.jpg/
jeszcze NIGDY nie miałem sytuacji, żebym zapytał się o coś na tym forum, i żeby ktoś nie nazwał mnie piratem
NIGDY!!!
A mnie przy pierwszym uruchomieniu pytało o płytę -.- Nie wiedziałem, że działa bez xD
Rozumiem oburzenie. To logiczne przecież, że o wiele bardziej prawdopodobne jest to, że masz jedyny, wyjątkowy, specjalny egzemplarz, który wymaga płyty w napędzie przez cały czas, zamiast po prostu ściągniętego pirata którego po prostu nie potrafisz uruchomić.
Moja rada: sprzedaj tego Wiedźmina na allegro - możliwe, że to będzie jedyny taki wydany i coś z tego będziesz miał :)
Chyba rozumiesz że Wiedźmin nie wymaga płyty? A ty jesteś piratem który nawet nie potrafi uruchomić pirata.
No i na zdjęciu nie było karteczki z Twoim nickiem na forum.
jesteście walnięci
to jest oryginał. kupiony we wtorek w tesco w b-b
nie musicie wierzyć,
spływam, po za tym sam już kłopot rozwiązałem
i powtarzam nie jestem piratem, a jakbym był nie pytałbym o coś takiego na tym forum
tych ćwoków plujących się przy każdej okazji o zdjęcie z karteczką i nickiem powinno się permanentnie banować. z resztą ile razy już było tak, że po wrzuceniu owego zdjęcia, w wątku zapadała cisza, bo wielcy obrońcy moralności oczywiście pomóc nie potrafili, ale do wyzywania od piratów to pierwsi.