Witam mam problem, mianowicie nie wiem jaką grę zakupić Watch_Dogs czy może Battlefield 4. Dodam że zamówiłem GTA V więc nawet nie biorę pod uwagę tej gry. A nie mogę kupić tych 2 gier ponieważ nie mam tyle "funduszy" więc byłbym wdzięczny jeżeli byście mi pomogli. POZDRAWIAM!
Poczekaj az ukażą sie recencje, poki co obie gry obiecuja dużo, ale czym będą koniec konców okaże sie dopiero w dniu premiery.
Jeżeli lubisz rozwałkę w multi - BF4.
Jeżeli wolisz zabawę w singlu i sandboxy - W_D (chociaż tutaj ciekawe jest to "multi w singlu", które można zawsze wyłączyć).
To są dwie różne gry. Skoro już zamówiłeś GTA V, pewnie skłonisz się w kierunku W_D.
@Matt
Wolałbym nie czekać aż pojawią się recenzje bo wtedy najprawdopodobniej będzie już za późno na złożenie pre-order'a. A jednak wolałbym go złożyć, ponieważ zawsze wiążą się z nim fajne dodatki, w przypadku BF 4 jest to dodatek chińska nawałnica, a w przypadku W_D są to stroje i dodatkowe bronie więc opłaca się skladać pre-order'y. POZDRAWIAM I CZEKAM NA INNE ODPOWIEDZI!
tak jak napisał zmudix, zależy co wolisz zabawę w sandboxie TPP? Watch Dogs. FPS przez neta? Battlefield 4.
Rzuć monetą, jak będziesz żałował, że nie wypadła przeciwna strona monety to bierz tę drugą grę (która miała odpaść).
To po pierwsze, po drugie kup jedną i sobie graj, a jak uzbierasz to kup drugą.
Osobiście biorę obie lecz w przypadku WD poczekam na pierwsze recenzje.
Obecnie gram wyłącznie w BF3 i nie mogę doczekać się czwórki :)
Watch_Dogs czy Battlefield 4?
Tu nawet nie ma co się zastanawiać, oczywiście że WD. BF4 to odgrzewany kotlet.
AHA JESZCZE JEDNO! Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie (raczej nie) ale gra będzie kupowana na X360. POZDRO!
Watch_Dogs czy Battlefield 4?
Tu się nawet nie ma co zastanawiać, oczywiście że BF4. WD to gierka na kilkadziesiąt godzin, a BF4 to setki/tysiące godzin zabawy w multi.
Oczywiście że Watch_Dogs. BF4 to trójka z nowymi mapkami i kilkoma nowościami.
Ubi szykuje mistrzowskiego sandboxa który wprowadza innowacje do tego gatunku. W_D i GTA V to będą jedne z najlepszych gier generacji, a BF4 to tylko ewolucja.