Witam choć wiem, że gra jeszcze nie wyszła, ale mam pytanie w sprawie Watch Dogs może ktoś się bardziej zna. Czy jest szansa na zagranie na wysokich ustawieniach (jakość grafiki cieni i to, co najbardziej widać przy zmniejszeniu lub wyłączeniu dodatkowych elementów, które "zżerają" pamięć np. elementy cząsteczkowe czy okluzja otoczenia) w tę grę ? Bardzo proszę o odpowiedź. Wymagania:
- Intel core i3 4130 4x 3,40 ghz
- GeForce gtx 550 ti
- 8 gb RAM
- oczywiście 7 64 bit
Jeszcze mam takie pytanie czy pomiędzy GTX 550 ti a 560 jest duża różnica ?
Nikt na tym forum zapewne nie widział nawet jakie ustawienia posiada wersja PC, więc trudno odpowiedzieć na to pytanie.
Natomiast według tweetów pana morina i wymagań co do karty i głównie co do procesora, to jak odpalisz na medium to będzie dobrze. Według niego gra wymaga dość silnego procesora oraz karty rządu gtx 570 żeby zobaczyć wysokie detale.
BTW z forów wyczytałem że wersja pecetowa z jakimiś chińskimi crackami hula od godziny po necie, tylko patrzeć jak wypłynie jak gra wygląda.
Tak, różnica jest dość duża: http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_560_2_GB/27.html
I bardzo bardzo wątpię żeby karta dała radę utrzymać Watch_Dogs na ustawieniach innych niż nisko-średnich, uwzględniwszy że Ubisoft straszył dość wysokimi wymaganiami a karta już od kilku dobrych lat nie jest w stanie utrzymać topowych tytułów na wysokich ustawieniach.
Ok dzięki za odpowiedzi jak wyjdzie gra to pokombinuje z ustawieniami może będzie nawet coś takiego jak dystans rysowania czy coś