Witam serdecznie :) tak jak w tytule.
NOPE.
Polecam wersję na PC, sporo ludzi gra w multi.
Ponoć wersja na PS3 wypada najgorzej.
Prawdę mówiąc, to tej gry nie warto kupować, nie ważne czy na PC czy na konsole. To wydmuszka, produkt bez wyrazu nie dający wiele przyjemności.
Jedynka dwa razy lepsza - czyli jest dobra. Ale dwójka to crap.
vader25 +1
Sprzedali się poprostu EA. Cóż poradzić..
Grę i tak najlepiej kupić na pc, w origin bundlu była za pare złotych z innymi grami. a na ps3 pewnie ze 100zł kosztuje lol
@Vader
Co do crap'u to się zgadzam w 70%.
Single jest trochę ubogi, ale multi jest takie jak w Crysisie 3, tylko bez trybu Hunter - Czyli multi wypada bardzo dobrze, wiem bo sam grałem.
Coven - o widzisz, zapomniałem o multi. Kilka godzin przegrałem i przyznaję że jest całkiem grywalny.
A dla mnie 2 część Crysis'a jest najlepsza. Warto
Biorąc pod uwagę, że niedawno za 3zł można było dostać C2 i kilka innych gier na PC, to nie sądzę aby ktokolwiek powiedział, że warto wziąć wersję na PS3, która będzie minimum 10x droższa.
@actino
Nowi na forum mają blokadę.
Dla fanów otwartej jedynki, Cr 2 może być crapem. Nie zmienia to jednak faktu, że to świetna gra. Zarówno w singlu jak i multi. Jeżeli masz słabszego kompa, to bierz na PS3.
@actino
Oddać piniądze za las.
spoiler start
A tak na powiarznie, to musisz nabić 1 LVL (1 LVL - miesiąc na forum)
spoiler stop
@actino
Nie posiadam żadnego z wymienionych.
Najlepiej wklej link i powstawiaj spację, może wejdzie.
Autorze wątku warto. A czemu masz mieszane myśli co do tego tytułu, że aż wątek stworzyłeś? Gra jak każda inna. Kupuj i pykaj. Na PC musiałbyś się bawić z origin... Nie polecam wersji PC.