nadszedł ten momente, nareszcie wakacje. jakie plany na wakacje mają forumowicze?
Dwa tygodnie u znajomej w Hiszpanii, tydzień nad Polskim morzem. Jeśli się uda to jeszcze ze 4-5 dni nad jezioro na ryby :)
czytając twoje posty nachodzi mnie jedno pytanie: ile masz lat do cholery?
Ja już zdążyłem odwiedzić Egipt, a wakacje mam od 24.05
Nadszedł moment zbawienia nas, uczniów zbliża się czas wolności. Ludzie ! ja znów żyję pełnym duchem !
Ta. I znów zacznie się spam od 10 - 13-letnich dzieciaków na forum.
Bardzo dobra wiadomość...
Byle do piątku... A jakoś w drugiej połowie lipca biorę plecak dwóch kumpli, plecak, śpiwór, nóż, latarkę, tabletki do uzdatniania wody, 10 kg innego syfu i na dwa tygodnie znikamy gdzieś w Beskidach niskich. Co do reszty zobaczymy jak mi finanse pozwolą.
<---
[8]
gracz12301 [ gry online level: 0 - Senator ] ranking -1
Ta. I znów zacznie się spam od 10 - 13-letnich dzieciaków na forum.
Powinieneś się cieszyć, że będziesz miał towarzystwo ›:>
----
General E`qunix
[10] Taa będzie three men four tents.. ;)
Francja, Belgia itd...
B
spoiler start
yle by we Francji żaden pedofell nie chciał mnie...
spoiler stop
Powinieneś się cieszyć, że będziesz miał towarzystwo ›:>
Pozostawię to bez komentarza ..
gracz12301---> Skoro to piszesz to jesteś takim dzieckiem.
Hmm... Nie wiem, czemuż niby ?
Prawdopodobnie całe wakacje spędze w domu...
gracz12301---> Skoro to piszesz to jesteś takim dzieckiem.
[8] Przygotujcie sie jeszcze na spam 14 latka (czyli mnie jak by ktos nie wiedzial).
Ja tam mam 12 lat i nie spamuję :), a jak tak, to niby jak?
żeby nie było offtopu:
Wreszcie wakacje!!!!!
No i znowu szybko zleci i będę stękać, "kiedy w końcu te wakacje" ?
Co z tego że wakacje jak większość z Was będzie siedziała całe 2 miesiące na kompie, czysta prawda.
zarobić .. ale się nie urobić, wyjazd na tydzień pod namiot w Sudety, wyjazd na Woodstock, kilka jak nie kilkanaście wypraw na ryby no i ogólnie żywienie się tanimi napojami wyskokowymi, eh ;)
No i co z tego, ze przy kompie? Kazdy spedza swoje zycie tak jak chce. Co to kogo obchodzi?
Zreszta, ci to co innym wypominaja, sami tak czesto robia.
Ja mam wakacje od kwietnia do października. No, może z przerwą na maturę w maju. :]
Teraz robię prawko, a w sierpniu jadę na kilka dni z kumplami na Mazury. Tak więc nie zaszaleję zbytnio w te wakacje.
Ale na nudę nie będę narzekał, bo zawsze jest jakieś zajęcie.
Proponuję 5-10-minutowe wakacje w mennicy państwowej w paczce 4-6 osobowej. Niezbędny sprzęt: beret(t)y, duże i mocne worki, C4, kominiarki i pickup/ciężarówka. Mało pracy, a zysk duży...
To zajebiście, że już od x lat nie macie wakacji. LOL
Niestety całe wakacje praca, nigdzie raczej nie pojadę, bo i nie ma za co.
Co z tego że wakacje jak większość z Was będzie siedziała całe 2 miesiące na kompie, czysta prawda.
O jak ja bym chciał wrócić do czasów mojej młodości i katowania kompa do 6 rano przez 2 miesiące, a na studiach nawet przez 3. Złote czasy!
Megera_, garnitury wyciskają Cię jak dorodną cytrynę. Pierdol ich, zostań kierowcą autobusu.
spoiler start
To nie Ciebie ostatnio potrącili dresiarze? :D
spoiler stop
No nie i znowu trolle będą spamowały z podstawówki a to miały być moje wakacje i co terazs?!?!? syf na forum bedzie ni e bede mogl nawet spokojnei tu popisać, co to maja byc za wakacje? :||| wakacje sa od tego, zebym mial spokoj na forum, a nie ze cale 2 meisiace bede musial sie denerwowac na forum no niee
bartek
ale ja nie mam do czynienia z żadnymi garniturami, niestety. :( Nie ma na kogo zwalić winy.
spoiler start
Weź przestań. :)
spoiler stop
ja nie mam wakacji :(
trzeba będzie pomyśleć o jakimś urlopie i może o wyjeździe do Grecji ale chyba zostanę w kraju