Witam szukam jakiejś fajnej rozbudowanej gry zarazem całkiem dobrej graficznie, i której po 3 h nie zobaczymy końcowych liter. Chodzi mi typu akcja, i strzelanki. Grałem ostatnio w Tomb Raidera, Far Cry 3 oraz Sniper Ghost Warior 2 i tylko te 2 pierwsze moge uznać za bardzo dobre, Sniper jakos mi nie przypadł do gustu była prosty i mało rozbudowany, chociaż czytałem różne opinie. Dodam jeszcze że Crysis 3 odpada, jakos strasznie mało realny jak dla mnie. Chociaż graficznie b.dobra.
Co zaproponujecie z tych gatunków ciekawego ? A może warto poczekać i coś ciekawego w najbliższym czasie wyjdzie?
Bierz w ciemno Bioshocka Infinity - nie zawiedziesz się , dobra gra dużo walenia do przeciwników i ciekawa fabuła.
Sleeping Dogs - polecam
Poczytaj sobie o tej grze na tej stronie
jedna i druga wydaja się być ciekawe przeglądajac recenzje na You tube , chociaż chyba bardziej póki co skłaniał bym sie do sleeping dogs...
Czyli wolisz coś bardziej w klimatach GTA (tutaj akurat takie skojarzenie po gameplayu)
Jeśli chcesz grać naprawdę długo oraz przejść grę na np: parę sposobów z krwawymi wykończeniami bądź lubisz efektowne sceny śmierci to bierz: Hitman: Rozgrzeszenie - o ile nie grałeś.
Owszem nie grałem, i powiem że wydaje mi sie chyba najlepszy, przemawia za nim głównie grafika. Choćby po filmikach na YouTube w porównaniu do wcześniejszych .
A co powiecie o grze Metro ? i czy niedługo nie wyjdzie cos nowego w tym gatunku?
Metro. Z tego co wiem to teraz wychodzi nowa część Last Night premierę ma ustawioną na 14 Maja tego roku.
Sporo osób które grały w Metro 2033 narzekały na inteligencję przeciwników i wymagania tej gry. Mój znajomy nawet śmiał ponarzekać na głupotę przeciwników.
Sam w ten tytuł nie grałem ale lepiej się wstrzymać i poczekać na nową odsłonę niż brać starsze części.
Mi tam zresztą się podobał METRO. Jak chcesz dobrą fabułe i dobrą grafike to zachęcam cie do Far cry 3 , Call of Duty Black Ops II no i TOMB RIDER
[8] Czytaj piewrszy post. Grał W FC 3 i Tomb Raider...
Polecam, tj. [2] Bioshock: Infinite. Świetna gra. Myślę, że spokojnie top 3 w tym roku.