Witam.
Czy da radę ustawić, żeby każdy film automatycznie odpalał się w najwyższej jakości?
Jeśli masz szybkie połączenie internetowe, możesz zmienić ustawienia tak, aby filmy były zawsze odtwarzane w jakości HD, gdy jest ona dostępna:
Otwórz stronę Ustawienia
Wybierz opcję Po przełączeniu na pełny ekran zawsze odtwarzaj w jakości HD (jeśli jest dostępna)
Kliknij przycisk Zapisz
Dziwna sprawa. Mam to ustawione, a nie zauważyłem, żeby mi odtwarzało filmy w 1080p o_O
Dopiero dzisiaj słuchałem muzyki i klikając w kolejne filmy włączały się w hd, ale nie wszystkie.
Jesteś pewien że każdy film jaki odtwarzasz ma opcję 1080p i druga sprawa, bo diabeł może tkwić w szczegółach:
Wybierz opcję Po przełączeniu na pełny ekran zawsze odtwarzaj w jakości HD (jeśli jest dostępna)
Dodatek Magic Actions for Youtube. Działa z Chrome, Firefoxem i Operą. Ma sporo opcji. Polecam, sam używam. Nic lepszego nie znalazłem.
Filmy które oglądam przeważnie mają 1080p.
Pełny ekran - być może w tym jest problem :) Sam nie mogę sobie przypomnieć, wszystko się okaże. Tak, czy siak dzięki.
Ja używam opcji z [5] i przełącza zawsze na 720p, nieważne czy dostępne jest tylko 720p czy 4k :P