Będzie, będzie zabawa, będzie się działo, i ciągle mocy będzie mało :) A tak poważnie, to zapowiada się konieczność kupienia GTX 780 GHz do pełnych detali w FullHD :) Demo Elemental na pewno nie jest tak widowiskowe jak Infiltrator, a wymaga bardzo mocnego sprzętu.
LINK do testu www.purepc.pl/karty_graficzne/unreal_engine_4_demo_elemental_test_kart_graficznych_i_procesorow
Testował ktoś u siebie to demko? Naprawdę tak duże wymagania?
Ja włączałem po wymianie grafiki. Chodzi bardzo dobrze, wygląda bardzo dobrze(aczkolwiek widziałem ładniejsze gry).
Ściągnąłem to demo jak tylko wyciekło i jest tam taki problem, że po załadowaniu się drugiego demka znajdujemy się pod mapą i nic się nie da zrobić(próbowałem komend na konsoli ghost i fly ale nie działają - działa pokazywanie fps'ów i jest to z tego co pamiętam stat fps 1). Ktoś może rozwiązał ten problem?
Ojej, to smutne że żyjecie w błogiej niewiedzy i nie potraficie użyć Googla, ale istnieje coś takiego jak GTX 780 GHz - dopisek GHz pochodzi o fabrycznego taktowania 1000+ MHz na rdzeniu. Warto czytać coś więcej niż recenzje gier i komiksy :)