Siema, gram w tą grę od paru dni i stwierdziłem że muszę podzielić się swoja opinią na jej temat. Ogólnie, na początku powiem że gra mi się średnio podoba z dużej ilości konkretnych przyczyn.
1. Gram na normalu a czuję jakbym grał na very easy.
2. Zwierzak którego ma się przy sobie zawala trochę mniejsze hity od postaci, tzn. można się chwilę popotować a zwierzak wybije wszystkich.
3. Drzewko umiejętności jest kompletnie bez sensu, jedyny rozsądny wybór to wszystko wciskać w pierwszą umiejętność ataku bo reszta jest już o wiele słabsza (w moim przypadku gdy gram inżynierem).
4. Właściwie w tej grze nie trzeba się w ogóle starać bo bez żadnych problemów można ją przejść.
5. Przeciwnicy nie robią żadnej różnicy, i tak się ich wybije i tak.
6. Na początku gry żaden przeciwnik nie zjechał mi prawie w ogóle hp i nagle pojawił się jeden boss który mnie ściągnął na 2 hity (jedyny dead), tzn. nie ma żadnego miarowania.
7. Masa niepotrzebnych itemów które tylko marnują nasz czas.
Gdybym jeszcze chwilkę pomyślał to napisałbym drugie tyle, ale już mi się nie chcę. Tak więc jestem ciekawy czy podobnie myślicie o tej grze. I na koniec dodam że jestem zawiedziony bo pierwsza część była dużo lepsza.
1. Zwieksz poziom trudnosci.
2. Na wyzszych poziomach trudnosci tak latwo to nie jest.
3. Zdecydowanie sie mylisz.
4. Czego sie spodziewales po poziomie trudnosci easy-normal? Te poziomy trudnosci sa dla ludzi, ktorzy kompletnie nie potrafia grac w hns'y.
5/6/7. j/w
zubek29 -> Tylko jesli wlaczysz gre w trybie online/sieciowym. Tam przy zakladaniu gry mozesz wybrac poziom trudnosci.
Aha dzięki za odpowiedź. Ale pewnie nawet gdyby się dało w singlu to bym i tak pozostał na normalu bo nie lubię zmieniać poziomu trudności w trakcie gry. I dodam jeszcze że gra się teraz troszkę rozkręciła, w sensie poziomu trudności ale i tak zostaje w swoich wcześniejszych utwierdzeniach.
Po pierwsze: gra w co-opie jest dużo trudniejsza
Po drugie: jak chcesz zwiększyć poziom w singlu, tworzysz grę LAN postacią z singla, ustawiasz poziom i normalnie grasz. Poza tym na wyższych poziomach jest dużo lepszy loot, a walka nawet ze zwykłymi potworkami jest wymagająca. Ja gram na najwyższym w co-opie na 2 i już pare deadów się zdarzyło do 30 lvla.