Co jest grane z lara,kupilem na ps3 trylogie Tomb raider przeszlem dwie pierwsze czesci a z 3 czescia jest klopot dochodze do momentu z duza osmiornica.Trzeba ten zyrandol z kolcami zrzucic na glowe dochodze do pierwszej wajchy most sie rozsuwa dochodze do drugiej wajchy i rece lary croft przenikaja przez wajche i nic duzy lag.3 razy zainstalowalem gre i za kazdym razem to samo co jest.Wiem ze zdarzaja sie bledy ze po spinacce nagle lara spada bo rece przenikna i kapa.No ale bez jaj.
Spokojnie. Jestem pewien na 80%, że próbujesz złej wajchy. Do odsunięcia drugiej części "mostu" używasz wajchy, która jest dosłownie za ośmiornicą, tak? To nie ta wajcha. Musisz wskoczyć na nieodsunięty kawałek mostu i iść po nim. Później już będziesz wiedział co dalej.
ja tez tak myslalem ale zobaczylem filmiki na youtube i robie wedlug nich.Kupilem Tomb Raider Underworld tylko ta czesc,i juz ja przeszlem ale ze niedawno ukazala sie trylogia postanowilem sprzedac ta gre i kupic trylogie gdzie sa te 3 czesci.No i teraz dupa nie wiem od czego ten blad zalezy( GRE KUPILEM NOWA).BLad powtarzam RECE LARY KROFT nie stykaja sie z wajcha tak chocby duchem byla i wajcha sie nie opuszcza.