Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Tomb Raider - po przejściu gry - zdobywanie surowców

24.04.2013 19:09
1
zanonimizowany632037
56
Generał

Tomb Raider - po przejściu gry - zdobywanie surowców

Witam,
Mam pytanie otóż, przeszedłem grę Tomb Raider, a chciałbym zrobić jeszcze osiągniecie, które polega na maksymalnym ulepszeniu wszystkich broni. By to zrobić potrzebowałbym jeszcze jakieś 2500 surowców. Czy jest to możliwe do zrobienia po przejściu gry? Znacie jakieś miejsce gdzie można zdobyć dużo surowców? Jak na razie to biegam po wyspie tak trochę bez sensu bo surowców jest dość mało i uzbierałem jak na razie 400 z tych 2500, czy jest jakiś sposób lub lokacja gdzie jest ich dość dużo? Drugie pytanie czy drewniane skrzynki z surowcami się restartują po powrocie w to samo miejsce?

24.04.2013 19:14
2
odpowiedz
zanonimizowany315478
93
Legend

polecam polowanie w summit forrest

24.04.2013 19:26
3
odpowiedz
Hakim
247
Senator

Skrzynki się nie resturtują, ale surowców jest zdecydowanie więcej niż potrzebne w grze. Naprościej to chyba wymaksowac umiejętności związane z uzyskiwaniem surowców ze zwierząt i polować na nie nawet w pierwszym lesie. Zwierzęta w przeciwieństwie do skrzynek się odradzają.

O kurde, przecież to jest to samo co napisał adrem, sorry.

24.04.2013 21:21
nagytow
4
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Z tymi zwierzetami to nie jestem na 100% pewien, ale zdaje sie, ze w pewnym momencie wyskoczyl mi napis, ze upolowalem juz wszystkie zwierzeta w tym obszarze. Takze moze byc konieczne przejscie w inne miejsce.

Ja na szczescie to problemu nie mialem, inwestowalem najpierw w zdolnosci "ekonomiczne" takze na koncu brakowalo mi naprawde niewiele.

Forum: Tomb Raider - po przejściu gry - zdobywanie surowców