http://allegro.pl/klucz-steam-counter-strike-1-6-cd-key-cs-i1590756735.html
Wyraźnie jest napisane, że chłopaczyna sprzedaje użyty klucz, także osoba, która to coś od niego zamówiła może równie dobrze wsadzić sobie w dupę dziesięć złotych. Taki sam użytek będzie miała z pieniędzmi... ale zobaczcie ile osób zakupiło produkt! 49! 49 debili dało się nabrać nabijając cwaniakowi do kieszeni prawie 500zł. Oczywiście wszystko jest legalne, bo stosowne informacje są zawarte, oczywiście też facetowi należy się urwanie jaj za takie durne cwaniactwo. No ale cóż. Skoro jeleni pod dostatkiem?
Ja mam inne pytanie, jak to możliwe żeby po tylu latach na naszym rynku nadal istniał taki popyt na CS? Te klucze idą w setkach na allegro, a sam CS odkąd pamiętam wiecznie wisi na top liście Empiku. Czy w naszym kraju jest aż tylu jeszcze gimberów, czy jesteśmy może mekką zbanowanych cziterów?
Sprzedający oryginalne keye, też teraz ładnie na nich zarabiają, bo kiedyś kosztowały ok. 9 zł. Teraz stoją po ok. 25zł. A, może to oni rozpoczęli tą akcje? :)
wychodzi na to ze gracze CS to kompletni idioci albo dzieci które nie umieją czytać
To wszyscy ludzie, czy tylko Polacy są debilami?
Google Trends + hasło + TOP 10 miast na świecie.
tibia:
1. Olsztyn, Poland
2. Rzeszow, Poland
3. Florianopolis, Brazil
4. Szczecin, Poland
5. Caracas, Venezuela
6. Bydgoszcz, Poland
7. Lodz, Poland
8. Lublin, Poland
9. Katowice, Poland
10. Curitiba, Brazil
cs steam (niestety za mało rekordów dla "cs steam key"):
1. Olsztyn, Poland
2. Rzeszow, Poland
3. Bydgoszcz, Poland
4. Szczecin, Poland
5. Gdansk, Poland
6. Lodz, Poland
7. Katowice, Poland
8. Warsaw, Poland
9. Wroclaw, Poland
10. Poznan, Poland
Odpowiedz sobie sam.
PS.
Pozdrawiam z Olsztyna... :O
Na podstawie w/w statystyk (wystarczy sama "tibia") można stworzyć bardzo wiarygodną "Mapę Polski Patologicznej"...
_MaZZeo-->W CS-a gra bardzo dużo osób, często nie lubujących w graniu w nowe "hardcorowe" gry.
Wiem bo za czasów Liceum 1/3 klasy zagrywała się w to.
Ja jako jedyny męczyłem MP w Battlefield 2, a potem Bad Company 2...
[6] Katowice, Poland
Katowice mentalnie zatrzymały się na DSJ 2.1
Debilem to chyba ty jesteś to jest już stare i wątki o tym na forum były już kilkadziesiąt razy.
Uważa że jak jest cd-key tzn że wszystko ok i nie doczyta do końca...
A co mnie jeszcze dziwi to że gość nie zbiera negatywów, prawie same pozytywy, ten naród chyba naprawdę zgłupiał.
[7] Ja przez pewien okres jako jedyny w klasie nie grałem w tibię, nawet dokuczali mi z tego powodu.
Pawloki baranie, więc uważasz, że nie należy o tym mówić? Mam dziwne wrażenie, że coś cię zabolało. Przypadek?
t! 49! 49 debili
Pocwicz odejmowanie. 999-951=48
[6]
Kiedyś koleś jeden sprzedawał czyste konta steam (wyraźnie napisał, że są to czyste konta) i miał setki sprzedanych ;P
Boifan - Czy nie widzisz o której godzinie pisałem tego posta? Czy na prawdę to JEDYNA wypowiedź jakiej możesz udzielić w tym temacie? Piekielnie spada nam poziom inteligencji ludzi.
Still, pocwicz odejmowanie przed nazywaniem innych debilami.
Still, zachęcam do używania elementarnych zasad myślenia. Jeśli nie potrafisz, zrozumieć to już ci tłumaczę: Jest godzina 1:10, człowiek o tej porze jest senny i nie myśli klarownie. Za bazową ilość oferowanych produktów na aukcji przyjąłem 1000 przez zmęczenie i senność. Odejmując od tego 951 wychodzi nam prosta kalkulacja: 49. Dalej nie rozumiesz? Błędu nie popełniłem w prostym rachunku. Błąd popełniłem w założeniach, przez zmęczenie. Dalej chcesz mi coś wpajać, udowadniać, sprzeczać się?
Jezeli nie wiesz co piszesz bo jestes zmeczony, to lepiej w ogole nie pisz. Hint: takich tematow bylo juz co najmniej z 10. Konczyly sie wyzywaniem bystrzaka korzystajacego na braku umiejetnosci czytania kupujacych.
Ciekawe czy w podstawowce tez tlumaczyles pani matematyczce, ze zamiast 86 przyjales 90, zeby latwiej bylo na kartkowce.
oczywiście też facetowi należy się urwanie jaj za takie durne cwaniactwo
absolutnie sie z toba nie zgodze. Gosc sprzedaj towar zgodnie z obowiazujacym prawem, a wiec kij go obchodzi po co kupujacemu niedzialajacy klucz. Wazne ze kupuje
Co do glupoty to istotnie Polska to Ciemnogrod, gdzie ludzie maja problemy z zrozumieniem najprostszego tekstu (wiekszosc kupujacych pewnie z tej aukcji przeczytala jedynie naglowek)
http://przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/kraj-wtornych-analfabetow
Do beznadziejnie glupich narodow naleza tez oczywiscie Amerykanie (z ostrzezeniami na kubku ze kawa jest goraca), wiec przynajmniej nie jestesmy w eksluzywnym klubie
Sierściuch - Tak, wiemy, ta rozmowa już się odbyła w innym wątku i ludzie podzielili się na dwie grupy, gdzie jednej przeszkadzała amoralność oszukiwania kogoś według prawa, a inni byli zdania że można robić w chuja kogo się chce, póki to jest w obrębie prawa.
No i tyle z tej rozmowy wyniknie.
inni byli zdania że można robić w chuja kogo się chce, póki to jest w obrębie prawa.
Sorry, ale trzeba być jakimś skrajnym idiotą, żeby tak uważać. :)
kamehameha - Nie wnikam, po prostu widzę już stanowisko Sierściucha, widzę stanowisko wcześniejszych którzy się tutaj wypowiadali i widzę że już mamy dokładnie dwa takie obozy. Jeden uważa że to niemoralne, inny uważa że jak ktoś jest - cytuję - "debilem", "kretynem" (i tak dalej) to sam jest sobie winien że dał się zrobić w konia, a "robiący w konia" jest po prostu człowiekiem zaradnym.
I od, tyle, nawet mi się nie chce mówić po której stronie sam jestem, bo flejm i tak pójdzie, i tak, a mi się nie chce brać w nim udziału : )
[24] Ktora i tak wygra, bo postepowal legalnie.
Hmm, oszustwo nie jest legalne. Są jakies zapisy w prawie, że takich rzeczy nie można robić jak ten gość na allegro. Celowe wykorzystywanie niewiedzy/niedoinformowania, czy cos takiego.
To, ze ktos nie potrafi czytac ze zrozumieniem, to analfabetyzm, co juz wczesniej ktos linkowal, a nie niedoinformowanie.
Jezeli ktos bedzie sprzedawal auto bez silnika, ty je kupisz i bedziesz sie klocil, ze przeciez mial byc silnik, to ty nie jestes normalny, nie sprzedawca.
A jak napisze " pod maska obecna jednostka napedowa" a w praniu okaze sie, ze to osiolek w masce ze Shreka na pysku?
A mnie najbardziej rozwala to, że gość żąda 24 złote za kontakt z nim. :P
edit. sebekg - O matko, faktycznie, to chyba o mnie, my bad. :/ Nie usuwam, pośmiejcie się. :P
MAda Fakir -> to chyba o Tobie w tytule wątku, przeczytaj jeszcze raz za co tyle żąda te 24zł...
Spoko nie obraź się że Cię porównałem do tytułu tematu:):):) Pozdrawiam
Gdybym się obraził skasował bym treść postu, żeby mnie inni nie porównywali. Tak więc luz. :)