Który z trzech powyższych tytułów jest waszym zdaniem najlepszy? Mi osobiście najbardziej przypadł do gustu Fahrenheit - ma ten swój ciężki, brudny klimat, szkoda trochę skopanego zakończenia, ale nie można mieć wszystkiego.
Nie grałem niestety w HR, ale jak teraz oglądam lets play'a na youtube to pewne momenty wydają mi się wręcz komiczne np. rzekoma śmierć Jasona - ten wypadek wyglądał tak nienaturalnie, że masakra ;d spodziewałem się więcej po grze na PS3 (nawet grafika jest strasznie uboga).
Jeśli idzie o Walking Dead.. Tytuł jest niezły IMO, ale mocno przechajpowany. Czuć w nim trochę budżet.
Śmierć Jasona to prawie sam początek gry
Grałem we wszystko, nie skończyłem tylko Heavy Rain - w sumie to nie wiem dlaczego.
Najlepiej bawiłem się chyba przy Fahrenhet, ciężko powiedzieć, wszystkie trzy to rewelacyjne tytuły w które warto zagrać.
Fahrenheita nie ukończyłem, a co do HR i TWD to lepszy był HR, ponieważ w grze Teltalle mimo wyborów gra była strasznie liniowa.
jestem fanem wszystkich są równie dobre ale wygrywa heavy rani ze względu na 7 zakończeniu na które mamy realny wpływ no i najlepszy gameplay
Zdecydowanie Heavy Rain. Dojrzała historia, wspaniali bohaterowie i "poważna" rozgrywka bez elementów fantastycznych, które tak popsuły Fahrenheita. Heavy Rain górą. :)
przeszedłem wszystkie trzy i tylko przy zakończeniu TWD płakałem , chyba to wyjaśnia moją odpowiedź co do tego która najlepsza :)
The Walking Dead to coś pięknego , to związanie z postaciami , sama historia i to że Lee zrobiłby wszystko by uratować Clementine , ahh piękna gra , piękna gra.
PS:Jeszce jedno co do Fahrenheita - zakończenie faktycznie jest skopane
Jeśli chodzi o historię przedstawioną w grze to TWD.
Jeśli o pierwsze wrażenie to Fahrenheit
Jeśli o grafikę to HR
Co do ogólnej oceny to najbardziej zawiodłem się na Heavy Rain. Wiem, że jestem pewnie w 1% graczy, którym ta gra nie przypadła do gustu, ale cóż :)