Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: The Hunter (Gra nowego studia: CrySite) już w tym roku.

04.03.2013 22:12
1
zanonimizowany901262
1
Junior

The Hunter (Gra nowego studia: CrySite) już w tym roku.

Cześć wszystkim, jestem tutaj zupełnie nowy, ale mam dla was nowe, myślę że dobre informacje.
Otóż ostatnio powstała polska grupa o nazwie: CrySite i zabrała się ona za tworzenie gier.
Ostatnio miałem przyjemność porozmawiać z jednym z założycieli, i okazało się że zaczęli oni pracować, nad produktem, którego nie zna zbyt wiele osób. Produkt ten to oczywiście Gra, bo jakże by inaczej. Gra będzie nosiła tytuł: The Hunter (Tłumaczenie: Łowca) i opracowywana jest ona, na silniku graficznym: Cry Engine 3, także myślę że pod względem graficznym gra będzie wspaniała. JEśli po ujrzanym tytule wyżej kojarzy wam się symulator łowiectwa, to zapomnijcie o takim czymś. Gra ma mieć swojego bohatera, i swoją własną fabułę, a na dodatek jej świat ma być o wiele większy niż w takich grach jak: Far Cry 3, czy też Crysis. Moim zdaniem jest na co czekać. i pomimo tego że grupa nie jest znana, bo tak jak już wspomniałem powstała na początku marca, to już widać że członkowie, naprawde chcą coś osiągnąć. I może im się to udać, dzięki Łowcy. Pierwszy zwiastun już jest, co prawda nie pokazuje on naszego bohatera, i bez dialogów, ale twórcy już szykują zupewłnie nowy zwiastun gdzie będzie można zobaczyć o wiele więcej, w tym naszego bohatera. Zwiastun:http: //www.youtube.com/watch?v=Nd8sXrjUBPE

Forum: The Hunter (Gra nowego studia: CrySite) już w tym roku.