Ktoś oglądał ten sentymentalny i ciekawy film? Jakie macie opinie? Mnie się bardzo podoba, do tej pory najlepszy film w tym roku.
Pierwsza połowa wciąga bo nie wiesz co jest tytułowym wąwozem,druga połowa zmienia się diametralnie moim zdaniem na plus(sporo akcji i dziwnych rzeczy ),obejrz jeśli lubisz klimaty lst of us,czy resistance(gra z ps3)
Dla mnie to taki "prawie średniak". W zasadzie ciekawy tylko na początku. Już, w zasadzie, w 20 minucie wszystko wiadomo mimo że jest oszczędny. Zbyt "czysty" i pełen głupotek. Eskalacja typowo filmowa. Mniej "poważne" sceny wyglądają sztucznie. Ja się wynudziłem, choć jakby podzielić ten film na dwa, to oba oceniłbym lepiej, jako całość nie.
Mnie się podobał, inny niż większość współczesnych produkcji. Dobry pomysł i wykonanie, ciekawa - acz od połowy +/- - przewidywalna fabuła. Fajne widoki, w sumie tylko 2 aktorów przez większość czasu na planie i interesujące przedstawienie budowania relacji między nimi.
Dla mnie - w pewnym sensie - był podobny do filmu pt. 65 (milionów lat temu), ale o wiele lepszy pomysł i realizacja.
Ktoś byłby polecił coś podobnego?