Wie ktos jak to naprawic??
W którym miejscu się to pojawia i jaka karta?
NVIDIA GeForse GT 730 pojawil sie tan komunikat przy pierwszym uruchomieniu i jak za kazdym razem w opcjach wybieram przy ustawieniach grafiki resetuj to tez sie to pojawia i wszystko ustawia mi na niska jakosc
Przy paru grach sie tak robi ze ustawiaautomatycznie na najnizsza jakosc jak by wg karty graficznej nie bylo GTA 5 czy Rome 2 ustawia odrazu na maks detalach i chodzi wszystko bez problemu a juz np atilla na najnizszych czy warhammer moze to byc jakis wirus??
"GTA 5 czy Rome 2 ustawia odrazu na maks detalach i chodzi wszystko bez problemu" i "NVIDIA GeForse GT 730"
hahahahaha :D hohohoho :D
chodzi i o to ze ze nie ktore gry o duzo wyzszych wymaganiach chodza o duzo lepiej na tych wyzszych ustawieniach niz te starsze -_-
Skyrim jest na tyle stary, że nie wykrywa wszystkich kart, ustaw opcje graficzne ręcznie. Mojej GTX 880M też nie wykrył.
Tez tak pomyslalem i ustawilem grafike recznie chodzic chodzi ale sie tnie ;D chyba nic sie nie da z tym zrobic ;/
Na innych forach pisali o ustawieniach zarzadzania ustawieniami 3d w karcie ale to tez nie pomoglo ustawialem tryb zgodnosci z vista sp2 bo tez ktos tak pisal ale nic nie pomaga
Grałem na tej karcie w Skyrima i nie było żadnych problemów. Natomiast wybór jest prosty, średnie detale i stałe 60 klatek lub maksymalne detale i stałe 30 klatek.
Tylko dziwi mnie czemu jej nie widzi.