Witam jestem totalnym żółtodziobem w serii The Elder Scrolls. Swoją przygodę chce zacząć od Morrowinda, ponieważ wcześniejsze części mnie odstraszają i nie potrafię grać w tak stare gry. Dobra wracając do tematu jakie modyfikacje najlepiej pobrać żeby nie odbić się od Morrowinda?
Według mnie tej grze nie są potrzebne żadne mody, a jeśli nie dostajesz raka od czytania dużych ilości tekstu i Twe uszy lubią piękną muzykę klasyczną to nic więcej już potrzebować nie będziesz.
Co najwyżej użyj konsoli by podbić sobie Atletykę do 100, inaczej postać chodzi w ślamazarnym tempie.
Skup się na jednym typie oręża i pieniądze przeznaczaj na trening z nim, inaczej walka będzie polegała na przechodzeniu oręża przez przeciwnika i czytaniu komunikatu "Missed!".
Niczego nie potrzebujesz. Gra na maksymalnych detalach wciąż wygląda ślicznie, możliwości gry są ogromne, a tekstu wcale nie ma dużo w porównaniu do wielu innych tytułów.
Morrowind Overhaul - Mod za darrmo w necie z pełną instalką. Upiększa grę i niweluje wiele błędów. Wiem, bo wczoraj go zainstalowałem i jestem oczarowany efektem.