Frakcja: Aldmeri Dominion
Język: Tylko Polski (główny język komunikacji w gildii)
Typ gry: PVP
Czas gry: 21h+ tygodniowo (średnio w tygodniu ile poświęcamy na grę)
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Witam serdecznie moi drodzy.
Tak więc przedstawię wam główne założenia oraz pokrótce opiszę gildię "Mushroom Madness"
Mushroom Madness zrzesza graczy z wieloletnim doświadczeniem którzy mieli styczność z takimi grami jak: Aion, Tera, Gw2, L2, WoW etc.
Szczególny nacisk kładziemy na team play który bez komunikatora głosowego jest niestety niemożliwy !
90% naszej wspólnej gry to czas poświęcony na eliminowanie przeciwników wszelakiej maści czyt. PVP
Większość z nas podchodzi do gry emocjonalnie dlatego uważamy siebie za Hardcore'ową gildię i takich osób poszukujemy !
Czas jaki niejednokrotnie spędzamy w grze wynosi kilkanaście godzin dlatego jeśli uważasz że jesteś wstanie podołać naszym wymaganiom to serdecznie zapraszamy.
Wymogi:
21h+ online per weak
Wiek 18+
Team Speak
Doświadczenie w grach MMO
Rekrutacja via Team Speak: 195.88.51.243
Pozdrawiam
Tak, dla mnie największym problemem ze wspólczesnymi gildiami w MMO jest "warunek posiadania komunikatora" i potem zamiast muzyki czy TV muszę godzinami słuchać jak pięciu nastolatków godzinami jednocześnie opowiada sobie o życiu na TS.
Ja podziękuję, jak będzie można ograniczyć się do pisania na chat to wyślę swoje zgłoszenie.
Tak wiem jesteście od 18+ ... sprawdzajcie dowody.
Tak wiem PvP bez komunikacji głosowej nie jest możliwe.
Życzę powodzenia, nie chciałem być złośliwy. Aldmeri Dominion będzie prawdopodobnie najmniej liczną frakcją więc musicie się starać.
Soulcatcher - mam podobnie.
Kiedyś komunikacja możliwa była jedynie przy pomocy chata, tak się przyzwyczaiłem, tak lubię, to mi w zupełności wystarcza. Niestety w dzisiejszych czasach wymagane są teamspeaki, bo pisanie za dużo zajmuje czasu...
Ale być może się odezwę po premierze :)
Aaa doczytałem - zbyt hardcorowo jak dla mnie, dwójka dzieci, żona, praca, żeby grać po kilkanaście godzin dziennie doba musiałaby mieć ze 40h lub musiałbym być te 15 lat młodszy - bez żadnych zobowiązań i rodziny.
Ja za to kompletnie nie wyobrażam sobie wypadu na dungeon/instancję czy PvP bez komunikatora w stylu TS3 czy ventrillo. Kiedy potrzebne jest zgranie i szybka reakcja (chociaż nie wiem jak to się ma w TESO) raczej pisanie na czacie mija się z celem. Takie jest moje zdanie.
Poza tym, "zamiast muzyki czy TV muszę godzinami słuchać jak pięciu nastolatków godzinami jednocześnie opowiada sobie o życiu na TS." w gildii chyba właśnie chodzi i zżycie i integracje z innymi członkami gildii. Ja potrafiłem przesiedzieć na TS kilka godzin przy ciekawych rozmowach, nie będąc czasami nawet zalogowany w grze. Jeżeli znajdziesz sobie odpowiadająca Ci gildię wcale nie musisz słuchać pięciu nastolatków tylko osoby, z którymi po prostu miło porozmawiać na każdy temat.
Dla mnie dobra komunikacja z innymi jest właśnie istotą gier MMO, co to za przyjemność biegania kilka godzin po mapie słysząc jedynie odgłosy skilli i mobów?
Jednak obowiązek siedzenia na komunikatorze głosowym za każdym razem kiedy jest się zalogowanym w grze też uważam za coś głupiego.