Nie do grania, podlaczony bedzie do kablowki i uzywamy przez mloda dziewczyne.
prawdopodobnie bedzie podlaczony okazjonalnie do laptopa po hdmi, chociaz opcja typu dlna bylaby chyba lepszym rozwiazaniem, ze zlacz minimum to usb, lecz gdyby bylo wifi byloby ok, a opcja "smart" z aplikacjami typu ipla itd to juz calkowity odjazd, w domu jest siec wifi i kabel.
okolice 40 cali, myslalem wczesniej o plazmie, ale w tych rozmiarach nie ma nic, jako punkt odniesienia mam niestety tylko uk, a tu w prmocjach mozna kupic naprawde niezle sprzety za smieszne pieniadzem jednak tv bedzie kuwany w polsce przez internet najpewniej.
hmm, mysle ze za okolo 2000 zeta bez problemu znajdziesz tv z parametrami jakie napisales :) sprawdz sobie samsunga UE40ES5500, na ceneo ceny wlasnie w tych okolicach. moj kuzyn go sobie sprawil niedawno, kilka razy u niego bylem i naprawde mi sie podoba. ekran led 40 cali, hdmi, usb, wifi. takze jest wszystko co chcesz. a, no i smart tv oczywiscie. to tez jest swietna opcja. kuzyk pokazywal mi rozne ciekawe aplikacje, jakie tam ma i nie wiedzialem ze az tak fajnie to wyglada. odpalil przy mnie nowa wersje mobilnej panoramy firm z mapami retina i na 40 calach w super jakosci mozna bylo nawet najmniejsze szczegoly zobaczyc na mapie, szukajac sklepow czy uslug. poprzegladaj specyfikacje, ale gdybym mial w tej cenie kupowac tv, to na bank zdecydowalbym sie na ten :)
jako punkt odniesienia mam niestety tylko uk, a tu w prmocjach mozna kupic naprawde niezle sprzety za smieszne pieniadzem jednak tv bedzie kuwany w polsce przez internet najpewniej.
Naprawde nie dasz rady nawet jednego posta napisać, który nie podkreślałby jednocześnie że jesteś "bogolem" z UK i tego jak nędznie my tu w Polsce żyjemy? Nawet MacPhone'ow tu nie mamy. Dziki kraj.
[2] tego wlasnie znalazlem, dzieki
[4] szczypie w dupie? polecam sprawdzic historie moich postow, ale watpie zeby cos to pomoglo z twoim syndromem.
btw. ten tv w uk moglbym kupic za rownowartosc 1700 zyla z 5letnia gwarancja, w sumie wynikaloby ze to ja nedznie zyjebo w Polsce to wszystko drozsze i ta gwarancja krotsza bo pewnie sie te tv na smietnik po roku wyrzuca.