Witam potrzebuje jakiegoś tela do 7 baniek
telefon ma mieć dobry aparat , duży wyświetlacz , i musi dobrze odtwarzać muzykę i najważniejsz ma być wytrzymały ..najlepiej Sony ericsson
Za tę ceny możesz trafić Samsunga Wave I(S8500) bądź przy większym szczęściu Wave II(S8530). W obu telefonach multimedia stoją na bardzo wysokim poziomie. Można im zarzucić, że mają biednie rozwijający się system, ale jest lepiej niż jeszcze parę miesięcy temu. Jest coś nawigacje, jakieś komunikatory i inne potrzebne mniej lub bardziej programiki.
Drugim telefonem w jaki bym celował jest SE x10 - tylko, że tu będzie trudniej znaleźć, w porównaniu do Samsungów ma większy ekran i lepszy aparat, jest gorzej wykonany, ale za to na jego pokładzie znajduje się Android(który niedługo dostanie albo nawet już dostał update do najnowszej wersji).
Taniej możesz znaleźć x10 w wersji mini(mini i mini pro - ta druga z fizyczną klawiaturą qwerty) - mają mały ekran i trochę tak wieje tandetą od nich.
Wartym uwagi wydaje się być Samsung Galaxy Ace - ale o nim to ja Ci za wiele nie powiem, bo mój kontakt z nim trwał naprawdę krótko. Chociaż gdybym miał brać w ciemno to bym wolał go niż x10
Można też zaoszczędzić trochę i wybrać SE x8.
Ale w przypadku x8 jak i x10 w wersji mini nie ma co liczyć na aktualizacje oprogramowania ze strony producenta.
Polecam HTC Desire, wcześniej miałem X10 tą 4" i nie byłem zbytnio zadowolony z tego telefonu, owszem może ma lepszy aparat niż HTC Desire i większy wyświetlacz za to jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia do tego bardzo słabo słychać osobę z którą się rozmawia, miałem 3 egzemplarze X10 i każda tak miała.
[3] Tylko, że do 700zł to ciężko będzie znaleźć przechodzonego HTC Desire a o nowym to już nie mówię...
Bez przesady akurat w przypadku zwykłego Desire jest w czym wybierać:
http://tnij.org/desire700
Np. to:
http://allegro.pl/htc-desire-sklep-kartuzy-i1725390133.html
Za 800zł spokojnie kupi nowy HTC Desire, ja na jego miejscu dozbierał bym tą stówkę i kupił nowy niż pchać się w SE
Najpierw kup sobie słownik a nie komórkę :P
Albo komorke ze slownikiem... ops, komurke ze sloniem.
[7]Glut666
po co odkopałeś ten wątek?