Nie moge wylapac czy to podpucha, slucham glosu i nie moge poznac czy to na pewno pan Antoni odpowiada. Akcja delikatnie mówiąc niesmaczna nawet biorąc pod uwagę do kogo dzwonią.
https://www.youtube.com/watch?v=C7-bfzOJvsk
To Macierewicz, dzwoni gość z pyta.pl
Pytę chyba zatrudnili do radia Rock(dawne Roxy) razem z Powiatowym. Odpowiedzi niby w stylu Macierewicza ale nadal mam watpliwosci co do glosu.
Było wyjaśniane na początku audycji - to nie jest naśmiewanie się z ofiar tragedii, a badanie psychozy społecznej. Wojewódzki i Lizut wyśmiali wszystkie teorie spiskowe, wiele było też wyjaśniane w rozmowach z ekspertami. Z telefonów "wkrętek" - dzwonili do Jackowskiego, Fotygi, Macierewicza, jakiegoś nieznanego mi posła z PiSu, Dziewulskiego, Gargas. Z tego co pamiętam, bo słuchałem.
Dzwonił Mikołaj "Jaok" Janusz, który zawsze telefonuje w tej audycji. "Książę i Żebrak", Rock Radio, 12:00-14:00, od poniedziałku do czwartku.
Z Pyty.pl jest zatrudniony Mikołaj "Janusz" Jaok - dzwoni jako "wkręcacz" i prowadzi program "Pyta Nie Na Śniadanie" razem z Michałem Migałą w piątki od 12:00 do 14:00 oraz Piotra "Kozę" Kozerskiego - jest menedżerem wideo, to on tworzy te filmiki.
Macierewicz gadał różne niestworzone rzeczy, których nie wypada posłowi. Razem ze swoją komisją skompromitował się wielokrotnie i w sumie ciężko o większą komedie na szczytach. Ale Powiatowy(skreślić)Wojewódzki* z kumplami spróbowali coś do tego dołożyć - nie wyszło. Słabe, cienkie, niesmaczne.
*Poprawione dla dobra Stra Moldasa. :P
Słabe jest też moim zdaniem przekręcanie nazwiska na "Powiatowy", to jak pisanie POlska - nudne po prostu.