Wiem że mało ale co poradze, od razu mówię że nie chce dotykowca (avile i inne... fuj ;) Preferuje SE choć może być nokia... Głownie do słuchania muzyki i codziennego użytkowania (i grania na wykładach :), nie musi być wytrzymały bo staram się dbać o telefony... Opcjonalnie wi-fi Celowałem w telefony typu seria W od SE (W595, W910) albo coś pokroju Yari bo ładny :P Ale tak patrze że nokia też ma coś do zaoferowania... W tej cenie mogę dostać np. N81 która jest dość ładna mi sie wydaje. Ma symbiana (nie wiem czy teraz to zaleta czy nie :P) miałem kiedyś nokie 7250 więc wiem mniej więcej co i jak, a po za tym ma WiFi i mini jacka... Jakieś inne propozycje? Lub opinie o ww. telefonach? Motoroli nie uwzględniam bo choć taka Z8 jest dość ładna i ma symbiana to jednak motorola a tą marką nie mam fajnych doświadczeń głownie ze wględu na kulejącą javę... :P Ale sie rozpisałem a miało być tylko jedno pytanie
Nokia X3. Mam i do muzyki spisuje się świetnie (posiada wejście minijack). Nie ma jednak WiFi.
Mam Yari i nie jest takie złe. Boli jedynie brak WiFi. Warto od razu wgrać najnowsze oprogramowanie, telefon dostaje wtedy niezłego kopa.
LG GT540, nie kupuj Symbiana ani Javy. iOS i Android to przyszłość, kolego. Niedawno sprzedałem moją N81 8GB za 200zł i kupiłem właśnie ten telefon.
Sprzedam Ci za 250zł mojego LG Gt540 z gwarancja i simlockiem na PLUS :)