Cześć, poszukuje pewnej wersji gry Need For Speed, Nie wiem która to była, ale, wiem, że odblokowywało się tak klasy pojazdów (A,B,C,D,E (nie wiem czy E też było)) Grałem w to na xbox. Była taka mapa, na której były wyścigi. Pamiętaj tylko jeden wyścig z tego, że jechaliśmy takim czarnym autem które wyglądało jak Bentley Mulsanne, i musieliśmy uciec przed policją która goniła nas od początku, i jak się udało to musieliśmy pojechać w miejsce wyznaczone, i nie można było tego auta zepsuć. Potem jak się przeszło wszystkie wyścigi na mapie, to pokazywały sie od nowa. I za przechodzenie wyścigów chyba odblokowywało się Klasy pojazdów:) Wiecie która to wersja? :P
Mocno zagmatwałeś. Jednakże stawiam na Hot Pursuit 2010 lub Most Wanted 2012. W ostateczności na Undercover.
Need for Speed Undercover mialo misje typu ucieczka przed policja, a pozniej bezpieczne dostarczenie samochodu w konkretne miejsce.
Owszem. Tyle, że podział jaki podaje autor pasuje bardziej pod HP i MW. Dlatego uważam, że namieszał.
Również stawiam na Hot pursuit 2, jednak autor podał zbyt mało szczegółów, żeby lepiej mu pomóc.