Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Szukam Rise of Legends - Edycja Kolekcjonerka

09.02.2015 11:15
1
zanonimizowany1070076
1
Junior

Szukam Rise of Legends - Edycja Kolekcjonerka

Cześć!

Szukam Rise of Legends - edycję kolekcjonerską można zobaczyć tutaj: [link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /news/2006/08/07/promocja-edycji-kolekcjonerskiej-rise-of-nations-rise-of-legends.shtml

Chciałbym kupić pełną, kompletną pudełko ze wszystkim wewnątrz.

Możesz zobaczyć film tu: [link]
i tu: [link]
i tu jest obraz edycji: [link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /20060807154214.jpg

Mieszkam w USA i szukałem to od dłuższego czasu - jeśli wiesz o wszelkich innych stron internetowych, sklepów internetowych, gdzie można znaleźć to - daj mi znać! Szukałem na Allegro: [link] , itp, ale nie mogę znaleźć.

Jeśli mieszkasz w Polsce i zobaczyć to wydanie w lokalnym sklepie i można go kupić dla mnie mogę zapłacić również!

Mieszkam w USA, więc będę musiał międzynarodowy transport z Polski. Mogę płacić przez Paypal i być może inne metody?

Proszę pisać poniżej lub wysłać wiadomość do mnie.

To nie jest oszustwo, bardzo chciałbymznaleźć tę grę i przepraszam na mój polski nie jest doskonały, więc użyłem Google Translate z języka angielskiego.

Dziękuję bardzo za poświęcony czas i jakiejkolwiek pomocy !! :-)

Oto głupi film do czasu :-D [link]

Hello!

I am searching for the Rise of Legends - Collector's Edition you see here: [link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /news/2006/08/07/promocja-edycji-kolekcjonerskiej-rise-of-nations-rise-of-legends.shtml

I would like to buy the full, complete box with everything inside.

You can see a video here: [link]
and here: [link]
and here is an image of the edition: [link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /20060807154214.jpg

I live in the Usa and have been looking for this for a long time - if you know of any other websites, online stores where I can find this - please let me know! I have searched on Allegro: [link] , etc, but I can't find it.

If you live in Poland and see this edition in a local shop, and you can buy it for me I can pay you also!

I live in the Usa so I will need international shipping from Poland. I can pay you by Paypal and maybe other methods?

Please post below or send a message to me.

This is not a scam, I would really like to find this game and I apologize for my Polish, it is not perfect, so I used Google Translate from English.

Thank you very much for your time and any help!! :-)

Here is a silly video for your time :-D [link]

09.02.2015 11:27
2
odpowiedz
zanonimizowany1070076
1
Junior

Przepraszam za błędy formatowania

Linki:
[ link zabroniony przez regulamin forum ] /news/2006/08/07/promocja-edycji-kolekcjonerskiej-rise-of-nations-rise-of-legends.shtml
youtube.com/watch?v=nfO6SBr-ZY4
youtube.com/watch?v=CBgsdC2jatg
img6. [ link zabroniony przez regulamin forum ] /20060807154214.jpg
allegro.pl/listing/listing.php?description=1&order=m&string=rise+of+legends+Edycja+kolekcjonerska&bmatch=seng-v6-sm-isqm-1-default-0113&requestDescription=1&mode=desc&fallback=description
[link]

Forum: Szukam Rise of Legends - Edycja Kolekcjonerka