Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Szukam nazwy gry :)

18.02.2014 15:23
😊
1
Rafmen
9
Legionista

Szukam nazwy gry :)

Cześć kilka lat temu była taka gierka typ strzelanka z widokiem zza pleców graliśmy tam dwoma postaciami byli oni braćmi o ilę się nie mylę:) Gra zaczynała się od slizgu po ścianie bloku i wbicie do niego i napad na sejf czy coś w tym stylu:) jeżeli ktoś kojarzy taką grę to proszę o tytuł bo bardzo chciałbym do niej powrócić, a grałem w nią tylko chwile jak byłem młodszy a tytuł kompletnie mi wyleciał z głowy;D z góry dziękuje :)

18.02.2014 15:45
No,Luke | your father!!
2
odpowiedz
No,Luke | your father!!
53
Capitan Price

Kane and lynch? Nie wiem czy tam się zaczynało od ślizgu po ścianie ale po opisie tylko to mi przychodzi na myśl :p

18.02.2014 15:58
cswthomas93pl
😉
3
odpowiedz
cswthomas93pl
148
Legend

Autor wątku zapewne grał w demo. Tam zaczyna się misja na dachu budynku gdzie zjeżdżamy niżej, ale tam sejfu nie obrabialiśmy. Jest też druga opcja. Autor grał w którąś misję z rzędu, w niej też zjeżdżamy po budynku, ale to trochę później, nie na początku misji i właśnie w niej napadamy na sejf.
Powyższe nie zmienia, że chodzi o Kane & Lynch Dead Men.

P.S

Nie byli oni braćmi.

18.02.2014 15:58
4
odpowiedz
zanonimizowany971161
19
Konsul

Podaj trochę więcej szczegółów. O ile coś więcej kojarzysz. Przynajmniej ich wygląd - byli bardziej jak żołnierze, mafiosi, kowboje?
-------------
^ Faktycznie pasuje.

Możesz się upewnić przy okazji --> youtube.com/watch?v=7sMrtWnSLVk

20.02.2014 00:07
5
odpowiedz
Rafmen
9
Legionista

Tak to była gra demo, widzę że co nieco pamiętałem z tej gry bo coś tam w moim opisie się z nią zgadza:p Naprawdę wielkie dzięki za wysiłek i wsadzony trud w poszukiwaniu tej nazwy, bo gra mnie zachwyciła jak na tamten czas i teraz dzięki wam będę mógł sobie ją dokładnie przypomnieć:-) właśnie tej nazwy szukałem:-) jeszcze raz wielkie dzięki:-)

20.02.2014 00:22
cswthomas93pl
👍
6
odpowiedz
cswthomas93pl
148
Legend

Żaden trud, to pestka. Grałem w to ostatnio, zczaiłem od razu.
Nie ma za co.

Forum: Szukam nazwy gry :)