Witam,
Jako że Darksiders 2 to nie wypał pod względem technicznym (brak opcji grafiki i masa błędów) to poszukuje gry na tej samej lub podobnej zasadzie. Na czym mi zależy najbardziej to jest to:
- system umiejętności
- rozmaity ekwipunek
- Widok z 3. osoby
PoP od razu odpada ze względu na 1 i 2 punkt.
W sumie to Darksiders jest podobne do Soul Reavera. A skoro już o nim mowa to warto sięgnąć po całą serię Legacy of Kain.
Jako że Darksiders 2 to nie wypał pod względem technicznym (brak opcji grafiki i masa błędów)
Chyba nie graliśmy w tą samą grę... o.0
U mnie nie było żadnych bugów itp. Jeśli chodzi o opcje graficzne, no to masz rację, lecz w ostatnim patchu to poprawili, mimio tego grę ukoczyłem i baaardzo mi się podobała, pomimo tych niedociągnięć.
Jeśli chodzi o podobne:
To co podał ci CyberTron, powinno ci wystarczyć.
[2] Deadpool? No way..
Jeżeli masz konsolę to może coś w stronę Ninja Gaiden, Bayonetta czy Heavenly Sword?
Czemu do cholery podajecie mu slashery jako gry podobne do Darksiders? Darksiders to nie jest slasher, to gra action-adventure. Nie ma na rynku gry, która byłaby podobna do Darksiders. Najbliżej jest Legacy of Kain ale to też nie dokładnie to samo.
Jako że Darksiders 2 to nie wypał pod względem technicznym (brak opcji grafiki i masa błędów)
Gdzie ty tam widziałeś masę błędów? I od kiedy brak opcji graficznych sprawia, że gra technicznie leży? Darksiders II pod względem technicznym jest bardzo dobre.
Jeśli chodzi o te błędy gry to wyczytałem to z różnych for, recenzji. A grę nie przetestowałem całą ponieważ brak możliwości zmiany grafiki mi na to nie pozwolił.
Dzięki za tytuły gier. Na pewno coś z nich wybiorę.
Zelda. Również nie rozumiem, czemu podają ci slashery, skoro Darksiders jest grą action-adventure.
Chyba wymagane jest bym wcześniej napisał że chodzi mi o gry na PC :D
Podajemy slashery, ponieważ Darksiders jest jedyne w swoim rodzaju, możliwe że na konsole coś by się znalazło, ale i tak to nie to samo co DS. Polecam przejść 2. :)