Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Szukam gry na przeglądarke

18.04.2014 15:52
1
zanonimizowany992040
1
Junior

Szukam gry na przeglądarke

Witam, szukam takiej jednej gry, grałem w nią dość sporo czasu temu i nie pamiętam jak sie nazywa. Gra była ekonomiczna można było wybrać swoją narodowość i miejsce zamieszkania np: Polska lub Szwecja. Miało się ograniczone punkty energii można było pracować, trenować, gra była chyba polskiej produkcji. Gra opierała się w dużej mierze na ekonomii. Był taki okres w niej, że Polska było pod okupacją Szwedów ale potem sie jakoś wyzwoliliśmy. Trzeba było pracować w firmach innych graczy lub można było założyć własną, były jeszcze bitwy o ziemie np: Szwedzi mogli zająć Dolny Śląsk jak mieli lepiej rozwiniętych ludzi, ciężko podac więcej szczegółów bo jak wspomniałem dawno w to grałem. Kiedyś była jeszcze reklamowana na różnych serwisach. Gracze byli w to bardzo zaangażowani, organizowali bitwy i zajmowali miejsca w rządzie. Dodam, że szukałem na wielu stronach o mmo ale nic nie znalazłem, nazwy nie pamiętam. Jeżeli ktoś się orentuje czy ta gra jeszcze istnieje to proszę napisać.

18.04.2014 15:56
Siepet
2
odpowiedz
Siepet
99
Generał

eRepublic?

18.04.2014 16:14
3
odpowiedz
mlody911111
22
Praczłowiek

@up . Zapomniałeś o podobnej bardzo , a mianowicie eSim . Grałem w obie i szczerze powiedziawszy szybko mnie znudziły .

18.04.2014 16:16
4
odpowiedz
WyciagamRybeZWiadra
2
Junior

dzięki to to

Forum: Szukam gry na przeglądarke