Szukam gry z bardzo długim i dziwnym tytułem. Wydaje mi się że wyszła tylko na Steam. Jest to gra typu RPG/ przygoda, tak mi się przynajmniej wydaje. Grafika jest chyba bardziej bajkowa. Wydaje mi się że wyszła w 2012/2013 roku. Z góry dzięki.
Grafika jest chyba bardziej bajkowa, Szukam gry z bardzo długim [..] tytułem
South Park: The stick of truth?
Incredible Adventures of Van Helsing
Dzięki za odpowiedzi ale to nic z tych rzeczy. Podkreślam gra ma dziwny i długi tytuł. O ile się nie mylę była w konwencji ala starsze części Final Fantasy.
To może Ni No Kuni: Wrath of the White Witch? Ale pewnie nie, bo to na konsolach tylko.
Też nie to. Obawiam się że podałem za mało szczegółów więc pewnie nikt nie będzie wiedział o co mi chodzi. Mimo wszystko jeżeli ktoś będzie miał jeszcze jakieś pomysły to proszę walić ;)
The Mighty Quest For Epic Loot?
Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 4 O kurwa co za tytuł :P Nawet nie wiem czy to będzie fajne ale pamiętam że jakiś czas temu ta gra mnie zaintrygowała. Teraz będę chociaż miał okazję przekonać się czy ta gra jest coś warta. Dzięki wszystkim za pomoc. Co ciekawe, nie ma nawet tej gry na GOLu.
ja tak btw też szukam gry, w którą grałem w dzieciństwie ale tylko w wersję demo
Otóż sterowalo się w niej malym oddziałem rzymskiej armii(hoplici) była to strategia, sterowalo się wojskiem z góry, mapka byla zalesiona i zawsze atakowali mnie wrogowie i zabijali, strasznie mnie to irytowało za młodu =P może ktoś kojarzy?