Jak w temacie - szukam zdjęć i galerii czarno-białych fotek, najlepiej pionowych i w przyzwoitej rozdzielczości. Docelowo ma to być zdjęcie w antyramie na ścianę, tematycznie dowolne chociaż roznegliżowane dziewczyny to nie to czego szukam ;-) Czy ktoś z Golowiczów mógłby podać linki do, najlepiej, całych stron?
Z góry dzięki
Możesz wziąć dowolne zdjęcie i programem graficznym(np. Gimp) przerobić je na czarno-białe.
Najprostsze rozwiązania są najlepsze : )
Przez to znajdziesz tylko jakiś bilion odnośników do stron z takimi zdjęciami : )
Dycu, najprostsze rozwiązanie polega na tym, że zamiast "zdjęcie czarno białe" wyszukujesz np. "w pustej szklance pomarańcze" ]:-> a po lewej na dole, nad paletą kolorów, wybierasz "Czarno-białe" :P
tomazzi - wiem, GIMPa mam opanowanego całkiem nieźle ale szukałem raczej galerii "ikonicznych", łatwo rozpoznawalnych fotek które w oryginale są już czarno-białe :)
Dycu, bartek - właśnie przebijam się przez gugle i parę zdjęć ciekawych znalazłem, chociaż większość niestety w orientacji poziomej.
Upnę jeszcze wieczorem a póki co przejrzę sobie zdjęcia nominowane do jakiegoś World Press Photo czy czego tam :P
pooh - A tam gdzieś w opcjach zaawansowanych wyszukiwania nie możesz ustawić rozmiarów?
bartek - O, tego nie znałem ; )