Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Stubbs the Zombie

16.12.2015 16:09
1
Beerciik
1
Junior

Stubbs the Zombie

Witam, mam pewien problem. Nie wiem czy ktos grał już kiedys i miał podobny problem, ale potrzebuję pomocy. Otóż chce sobie zagrać w grę, klikam ''Auto.run'' przy włożeniu płyty do kompa. Pojawia mi się okienko z instalowaniem gry. Klikam Instaluj, cos tam się ładuje, ale po chwili przestaje i nic się nie dzieje. Próbowałem też wejsc przez mój komputer w głównym katalogu gry, ale też się troche ładowało po czym zgasło i cisza. Co się dzieje? Co robić?

Mam Windows 7 (64bit). Pozdrawiam.

16.12.2015 17:45
2
odpowiedz
zanonimizowany796920
26
Centurion

Na którym dysku instalujesz grę?
Pamiętam, że miałem ten problem lata temu na Viście, instalacja na dysku C: pomogła tz. eksploruj płytkę i wybierz instalator ręcznie, a następnie "ok" wszystko, ale nie sprawdzałem jej na 7. (Może powinienem sobie odświeżyć?)

Przepraszam, ale więcej nie dam rady pomóc.

16.12.2015 21:14
3
odpowiedz
Beerciik
1
Junior

Chcę zainstalować grę na dysku C: ale rzecz polega na tym że ona nie chce mi się w ogóle instalować. Klikam że instaluj i nie wyskakuje mi żadne okno instalacyjne tylko cisza nic się nie dzieje. Zależy mi żeby sobie w nią pograć bo dawno nie miałem z nią do czynienia. :)

17.12.2015 05:51
4
odpowiedz
Beerciik
1
Junior

Dobra, cofam, zainstalowałem, wszystko powinno działać. Lecz gdy już uruchamiam grę to pojawia się czarny ekran a po chwili się wyłącza i wyswietla mi komunikat że ''Stubbs.exe przestał działać - wyszukaj rozwiązanie online i zamknij program, lub po prostu zamknij program''. Jest ktos w stanie mi pomóc?

Forum: Stubbs the Zombie