Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Sterowniki do karty graficznej amd. POMOCY

08.03.2014 11:43
😉
1
McLaze54
14
Chorąży

Sterowniki do karty graficznej amd. POMOCY

Witam . Posiadam laptopa asus k53sk, specyfikacje : procesor intel core i7 2670qm 2,2 ghz - 3,1 ghz turbo boost, 8 gb ram 750 gb hdd dysk twardy karta graficzna radeon 7610m 2gb . Mój problem jest taki : Wydajność mojej karty nie jest powalająca. W nowszych grach typu battlefield 4 musze ustawiać ssuwaki na średnie , lub nawet niskie ;/ , lecz natknąłem się na kanał na yt na którym gość nagrywa filmiki które ukazują wydajność tejże karty radeon 7610m.Doznałem zdziwenia gdy zobaczyłem że grał w skyrima na wysokich ustawieniach , i to jeszcze z nagrywaniem . jego kanał : http://www.youtube.com/user/intelhdgraphics?feature=watch. W opisie napisał , iż używa sterowników : CATALYST 13.12 . Ja dotej pory używałem sterowników 12.104.0.0 . Ogólnie wszystkie sterowniki aktualizowałem i aktualizuje poprzez program driver booster. Po przeczytaniu tego byłem troche zaskoczony ponieważ myślałem że te sterowniki catalyst 13.12 są tylko do kart graficznych do komputerów stacjonarnych , a nie do laptopów. A więc tutaj pytanie z mojej strony . Czy wogóle da sie te sterowniki pobrać na mojego laptopa , gdy sie da to czy jest to opłacalne, a gdy jest opłacalne to skąd te sterowniki pobrać ? Proszę o pomoc

POZDRAWIAM ; )

08.03.2014 13:09
Fee
2
odpowiedz
Fee
32
syf

A jaki problem, do jasnej cholery, wleźć na stronę AMD, pobrać 13.12 i je zainstalować? Przecież komputer ci nie wybuchnie i nic złego się stać nie powinno...

Forum: Sterowniki do karty graficznej amd. POMOCY