Witam. Przy ostatnim włączeniu Counter Strike: Global Offensive myślałem, że coś mnie strzeli. Ujrzałem komunikat widoczny na obrazku ->
Co zrobić w takim wypadku? Gdzie złożyć zażalenie?
Do folderu z grą nie wrzucałem żadnych plików, jedynie usuwałem, ze względu na wciąż wyskakujące mi błędy, że jakieś tam pliki z zakończeniem .pak nie zgadzają się z tymi serwerowymi. Usunięte pliki zastępowałem przez steam, który całą procedurę przeprowadzał automatycznie.
To jest po prostu żenada.
Nie rozumiem, mamy napisać do supportu za ciebie? Bo to pierwsze co powinieneś zrobić zanim przystąpiłeś do pisania tego posta. Przypuszczam, że to tylko kolejna próba wylewania żali na Steam.
Można tak powiedzieć, byłem mocno zdenerwowany całą sprawą, zaraz piszę do supportu.
Valve bardzo rzadko zdejmuje vac bana, ponieważ uważają że ich programy to określające są nie omylne. Napisz co z tego wyszło. Szkoda konta ponieważ jeśli masz vac bana te konto traci dużo na wartości, są nawet grupy steam które nie uznają ludzi z vac banem bo to cheaterzy.
Ja bym się wkurzył nieźle, jakbym też włączył cs, a tu takie coś :/ Napisz jak sie sprawa zakończy.
[5] Nie dostałem bana na konto, a na samego CSa. Obecnie gra nie ma żadnej wartości, jest tym samym, co ściągnąłbym z tpb. A zapłaciłem za nią pieniądze i wymagam, żeby działała.
EDIT: O dziwo dzisiaj gra działa i nie było żadnego problemu, dopóki po jednej rundzie nie wrócił problem z przeszłości - niezgodność plików.
Komunikat mówi jakoby pliki były zmodyfikowane. Spróbuj puścić naprawę/validację plików.
lub po prostu odinstaluj.
nie ma tam nigdzie napisane, ze masz bana a jedynie masz niezgodnosc plikow
watpie zeby ci sie dysk sypal, ale moze costam pomieszales z plikami i problem z tego wynika.
wiec nie panikuj, jakby wykryli czity to by cie po prostu zbanowali
To nie ban tylko info o modyfikacji plikow. Skoro dzieje ci sie to caly czas, to chyba masz cos na kompie, co ciagle podmienia ci te pliki.
Pisal, ze wywalal pliki wiec nagrzebal, moze sie nie przyznaje do wszystkiego.
Co do podmiany plików odnośnie CS:
Sam grywałem dużo na serwerach z zombie, podmieniają one pliki często i jest jeden error, który wysypuję grę, po czym trzeba ręcznie usunąć plik- sam miałem taką sytuację parę razy.
Więc może dlatego Mr. JaQb musiał grzebać w plikach?
Już odpowiadam.
[11], [12] - moje grzebanie w plikach ograniczyło się do usuwania 21 plików z rozszerzeniem .vpk (w pierwszym poście napisałem .pak, bo taki mają początek i mi się skojarzyło), przez które co rusz dostawałem błędy. Zrobiłem wszystko po kolei tak, jak wyczytałem w necie na tej stronie - http://support.e-clubmalaysia.com/knowledgebase.php?article=20
Niestety, nie pomogło i musiałem zrobić to jeszcze raz. Powtarzam - sam nie wgrywałem żadnych plików, robił to Steam podczas weryfikacji i ściągania usuniętych przeze mnie plików, które tworzyły problem.
Póki co jest ok, jeśli jeszcze raz mi wyskoczy błąd o weryfikacji to po prostu odinstaluję, jak kilku z was mi poradziło.
Aha - w ciągu wszystkich 55h przegranych w CSa grałem tylko na oficjalnych serwerach, nie bawiłem się w żadne zombie i inne jak to napisał [12]. W większości kształciłem się na Demolition, niedawno zacząłem grać tylko w Classic Casual.
Edit: Problem z edit w [7] pojawił się tylko raz, od tamtego czasu mam spokój