Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Steam-Problem zawieszenie konta...

12.06.2011 10:39
1
zanonimizowany795048
1
Junior

Steam-Problem zawieszenie konta...

Witam mam mały problem mianowicie moje konto do steam zostało zawieszone z niewiadomego mi powodu konto mam chyba od 2009 roku i przez ostatnie 7 miesięcy w ogóle nie logowałem się nie miałem zainstalowanego steama A wczoraj naszła mnie ochota aby zagrać sobie w Cod:wm2 no i zaskoczyła mnie tu nie miła niespodzianka
A mianowicie informacja że moje konto zostało zawieszone "Typowe powody zawieszenia to uzyskanie dostępu do konta przez inną osobę lub problem z płatnościami"
I moje pytanie da się to jakoś odzyskać czy wszystkie moje gry będę sobie mógł przez okno wyrzucić bo na innym koncie ich już nie zarejestruje
-Wszystkie gry są oryginalne
-Nie używałem Czitów ani innego syfu

Z góry dzięki za odpowiedź

p.s jeśli coś w złym dziale lub coś nie tak to Przepraszam bardzo

12.06.2011 10:44
Raistand
2
odpowiedz
Raistand
182
Legend

Można odzyskać.
Trzeba pisać do supportu:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366

12.06.2011 10:48
leem230698
3
odpowiedz
leem230698
129
Lewacki Wojownik

j. w.

My nie wiemy dlaczego, to wie jedynie support i do niego radzę napisać. W sieci jest mnóstwo polskich poradników "jak to zrobić"?

A no i kategoria błędna, masz rację. No bo chyba Steam to platforma do gier? :)

EDIT:

Piszesz kiedy, objaśniasz, że długo nie używałeś, podajesz CD- Keya do ostatniej gry. Być może ktoś włamał Ci się na konto...

UWAGA! Jeśli konto zbanowane jest przez VAC to nie możesz go odzyskać.

12.06.2011 10:49
4
odpowiedz
zanonimizowany795048
1
Junior

A mógłby ktoś pomóc w napisaniu do supportu
Mój angielski jest nie co słaby Bo cały czas uczyłem się rosyjskiego A rosyjskim to za wiele nie zdziałam...

12.06.2011 14:57
5
odpowiedz
zanonimizowany652583
24
Generał

Uzyj translatora Google, to w napiszesz. Od biedy mozesz wyslac po polsku, tez sie powinni domyslec. Kiedys kumpel nawrzucal Blizzardowi po naszemu za problemy z WoWem i zrozumieli bez trudu.

Forum: Steam-Problem zawieszenie konta...