Siema wszystkim, mam problem z zadaniem Ambasador Społeczności na steam, mam opublikować film, lecz nie mogę połączyć konta z youtube, wyskakuje mi coś takiego "Podczas próby dostępu do YouTube w celu otrzymania Twojej nazwy użytkownika wystąpił błąd. Proszę spróbować ponownie." Próbuję już parę dni i nic, nie wiem, mam może coś w ustawieniach zmienić czy co, możliwe że coś zablokowane jest, i trzeba to ręcznie odblokować, ale nie wiem co.
?
Żeby odblokować "ambasadora społeczności" wystarczy 22/26 zadań (na odznakę za 200 expa, na tę za 100 pewnie o wiele mniej), więc śmiało możesz sobie to odpuścić. Ja nawet nie próbowałem.
Dobra, ogarnołem to, wiem już o co chodziło. Loguję się na maila google, ale mam 2 konta tam, na moim podstawowym mailu loguję się domyślnie na 1 kanale który nie używam, a na drugi to muszę ręcznie wbić, i musiałem dodać film na stare konto, więc zaliczyło mi to, ale nie dostałem wgl expa. Nie wiem jak sprawdzić adres email na 2 konto, tam jest tylko coś z końcówka youtube