Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Steam

23.07.2011 16:06
|LoW|Snajper
1
|LoW|Snajper
122
Senator

Steam

Witam.

Mam taki problem : Zapomniałem hasła do steama (login raczej znam) ale problem jest w tym, ze gdy klikam aby haslo wyslalo na mojego emaila to nic nie przychodzi, a czekam juz od wczoraj. Mozna jakos ten problem rozwiazac bez uzywania emaila?? bo chyba haslo przychodzi na moj stary email z onet.pl ale tam chyba email zostal usuniety bo dawno go nie uzywalem (tak chociaz pisze ze email nie isteniej)

23.07.2011 16:09
Raistand
2
odpowiedz
Raistand
182
Legend

Skontaktuj się z supportem.

23.07.2011 16:11
Mr.t0ster
3
odpowiedz
Mr.t0ster
39
Mr_Brown

Pomoc techniczna !
Ewentulalnie mozesz zalozyc nowe konto na Steam.
(jezeli propozycja zarith'a ci nie odpowiada.)

23.07.2011 16:13
zarith
😊
4
odpowiedz
zarith
253

support my ass ;>

skoro e-mail nie istnieje, to stwórz go jeszcze raz - sprawę rozwiążesz w 10 minut a nie w tydzien z pomocą supportu:)

23.07.2011 16:29
|LoW|Snajper
👍
5
odpowiedz
|LoW|Snajper
122
Senator

Dzieki wielkie, a szczegolnie zarith zalozylem email i przyslano haslo ;) Odrazu zmienilem wszystkie ustawienia zeby juz nigdy nie zapomniec. dzieki wielkie !

Jeszcze to ... zalozylem emaila na onet ale juz teraz " email nie istnieje" nie polecam tej poczty ;p

23.07.2011 21:53
Feess
6
odpowiedz
Feess
39
VILLAGE IDIOT

zalozylem emaila na onet ale juz teraz " email nie istnieje" nie polecam tej poczty ;p
Potwierdzam. Nie używam już poczty z Onetu od jakichś 4 lat, bo przerzuciłem się na ukochany Gmail. Zero spamu, wszystko szybko dochodzi. W przypadku Onetu: co drugi mail nie dochodził, albo dochodził z kilkunastominutowym opóźnieniem. Dodatkowo na skrzynkę wysyłane jest codziennie ponad 10 wiadomości-spamów wysłanych przez sam Onet. Co za shit...

Forum: Steam