Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Star Wars The Old Republic - darmowy weekend - zapisy od jutra!

14.03.2012 09:50
Tlaocetl
👍
1
Tlaocetl
196
Ocenzurowano

Star Wars The Old Republic - darmowy weekend - zapisy od jutra!

Zupełnie nowa akcja nie związana w "friends trialem" - już od jutra można zapisywać się na darmowy weekend. Zapraszam na serwer Basilisk Droid, gdzie gra najwięcej Polaków.

http://www.swtor.com/weekendpass

14.03.2012 12:13
piokos
2
odpowiedz
piokos
108
27 do 1

gdzieś można to wcześniej zaciągnąć na HDD?

14.03.2012 12:23
3
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

Niestety nie. Nawet żeby ściągnąć patche musisz się zalogować na swoje konto i mieć aktywną subskrypcję. Z jednej strony rozumiem twórców (osoby chcące grać na pirackich serwerach musiałyby znaleźć inne źródło), ale żeby patche też wymagały zalogowania się?
Ja straciłem przez to cały dzień na ściągnięcie klienta i zamiast 30 dni miałem 28 z hakiem na granie (co i tak wystarczy w zupełności na wybicie maksymalnego poziomu, jeżeli gra się codziennie). Można poprosić kogoś z wątku o SWTOR, żeby spakował swojego klienta i go gdzieś udostępnił (zahasłowanego i tylko dla wybranych osób). Ja mam za słaby upload i z rok by mi się to wysyłało.

14.03.2012 12:50
4
odpowiedz
zanonimizowany636606
89
Generał

Spokojnie, im mniej zapisów tym szybciej to badziewie zrobia F2P :P
Pogralem miesiac i nie przedluzylem abonamentu, bo singiel powinien byc za darmo.

14.03.2012 15:27
5
odpowiedz
Sinic
241
Legend

Nawet żeby ściągnąć patche musisz się zalogować na swoje konto i mieć aktywną subskrypcję

To jest taka prawie prawda ;p
Trzeba miec konto ale mozna je zalozyc kiedykolwiek, nie posiadajac gry. Sciagnac gre oczywiscie mozna w kazdej chwili. Zeby uruchomic launcher trzeba podac dane swojego konta, jednak by zaczelo sie patchowac nie trzeba miec zadnej subskrypcji.

16.03.2012 21:03
$imoN3
6
odpowiedz
$imoN3
14
Chorąży

Mam problem, bo mam taki błąd "there is currently no active subscription on this account" Co moge zrobic? Korzystam z free wekend.

16.03.2012 21:14
$imoN3
7
odpowiedz
$imoN3
14
Chorąży

OK był chyba jakiś błąd bo już jest normalnie.

Forum: Star Wars The Old Republic - darmowy weekend - zapisy od jutra!