Zupełnie nowa akcja nie związana w "friends trialem" - już od jutra można zapisywać się na darmowy weekend. Zapraszam na serwer Basilisk Droid, gdzie gra najwięcej Polaków.
http://www.swtor.com/weekendpass
Niestety nie. Nawet żeby ściągnąć patche musisz się zalogować na swoje konto i mieć aktywną subskrypcję. Z jednej strony rozumiem twórców (osoby chcące grać na pirackich serwerach musiałyby znaleźć inne źródło), ale żeby patche też wymagały zalogowania się?
Ja straciłem przez to cały dzień na ściągnięcie klienta i zamiast 30 dni miałem 28 z hakiem na granie (co i tak wystarczy w zupełności na wybicie maksymalnego poziomu, jeżeli gra się codziennie). Można poprosić kogoś z wątku o SWTOR, żeby spakował swojego klienta i go gdzieś udostępnił (zahasłowanego i tylko dla wybranych osób). Ja mam za słaby upload i z rok by mi się to wysyłało.
Spokojnie, im mniej zapisów tym szybciej to badziewie zrobia F2P :P
Pogralem miesiac i nie przedluzylem abonamentu, bo singiel powinien byc za darmo.
Nawet żeby ściągnąć patche musisz się zalogować na swoje konto i mieć aktywną subskrypcję
To jest taka prawie prawda ;p
Trzeba miec konto ale mozna je zalozyc kiedykolwiek, nie posiadajac gry. Sciagnac gre oczywiscie mozna w kazdej chwili. Zeby uruchomic launcher trzeba podac dane swojego konta, jednak by zaczelo sie patchowac nie trzeba miec zadnej subskrypcji.
Mam problem, bo mam taki błąd "there is currently no active subscription on this account" Co moge zrobic? Korzystam z free wekend.