Chciałbym sprzedać grę FIFA Street. Nie chce jej sprzedawać na allegro, ponieważ potrzebuje trochę pieniędzy na jutro. Myślałem żeby sprzedać ją Empikowi. Z tego co słyszałem, to kupują używane gry.
Płyta i pudełko są w świetnym stanie, ponieważ mimo iż kupiłem tą grę w marcu poprzedniego roku, to grałem w nią może parę razy.
Ile byłbym w stanie wyciągnąć od Empika, za tą grę?
Mam dla Ciebie złą wiadomość. Sprzedając grę w empiku nie dostaniesz gotówki do ręki, tylko kartę prezentową na zakupy w empiku.
Przecież jest cennik gier odkupowanych... Pieniądze dostaniesz, ale wirtualne na wykorzystanie u nich w sklepie
Ok, trudno. Kart prezentowych nie potrzebuje, bo nic tam nie kupuję.
Przecież jest cennik gier odkupowanych... Pieniądze dostaniesz, ale wirtualne na wykorzystanie u nich w sklepie
Za bardzo nie ogarniam tego sprzedawania używek w Empiku, także wiesz :P.
Chciałem wymienić u nich dwie gry na PS3, a kartę prezentową, chciałem wymienić na płytę Audio, ale pani powiedziała, że nie przyjmują gier bez polskich wersji językowych, a większość gier na konsole, nie ma wersji PL, więc wymianę gier w Empiku można o kant dupy potłuc!
Nie chodzi o polskie wersje jezykowe, tylko o polska (a najlepiej "empikowa") dystrybucje.
Popytaj w lombardach :D, jeśli to nie pójdzie to może od ciebie odkupie o ile cena nie przekroczy 15zł i jest na PS2)
Zapewne chodzi o wersje 2012 i jest na konsole xbox360 albo ps3
Cobrasss - ja mam sporo gierek na ps2 więc może by Cię coś zainteresowało, ale liste podam dopiero jutro
Słyszałem gdzieś, że pozmieniało się i teraz dają gotówkę za gry, ale czy to prawda to nie jestem pewny. Może zadzwoń do nich i się zapytaj ;)