Witam. Mam na sprzedaż używaną kartę GTX 750 od Zotaca. Wystawiłem aukcję na allegro i chętnych serdecznie zapraszam do licytacji! :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=5233067490
Widzę, że chętnych do tej aukcji to nie ma i chyba tanio tą kartę sprzedasz ;) jak długo już ją posiadasz? w nowych gierkach się sprawdza? patrzyłem na testy choć nie jestem do końca tymi testami przekonany, wolę wiedzieć z rzetelnego źródła, pozdrawiam
Jest kilka osób obserwujących aukcje, więc jeszcze cena powinna urosnąć ;)
Odnośnie wydajności - nie grałem na niej zbyt wiele, była przede wszystkim kupiona dla ojca - fana World of Tanks ;) Sprawdzała się naprawdę dobrze, ustawienia wysokie (co prawda nie w full HD, no ale takiej rozdziałki to monitor mego taty nie da rady wyswietlić ;) i gra dawała sobie płynnie radę. Średnio ok 40-45 klatek z tego co pamiętam, więc wynik całkiem dobry, zważywszy na stosunkowo niską cenę. Karta cicha i myślę, że naprawdę godna polecenia. Chętnie przetestowałbym w innych produkcjach na swoim pececie, ale czas nie pozwala na wszystko...
Edit. Kartę ma niespełna rok - ani razu nie zawiodła ;)
Edit 2. Dla ciekawskich dlaczego sprzedaję - nie pozbywałbym się jej, gdybym nie dał mojej starej, nieco wydajniejszej karty mojemu ojcu ;) Sam teraz mam GTX 970 od MSI - również polecam, wszystko hula aż miło :)